Marcadores

woensdag 8 mei 2013

05.05.2013 SaulHulp van een zeer verstandige en technologisch geavanceerde orde is nu beschikbaar om jullie te helpen


John Smallman met Saul op 5 mei 2013

Terwijl op het noordelijk halfrond de lente overgaat in de zomer, bloeien de nieuwe energieën enthousiast over de gehele wereld, en er zijn nu maar weinigen onder de wegbereiders en Lichtdragers, die onbewust blijven van de verheffing waarin ze voorzien. Jullie stemmingswisselingen kunnen groter zijn naarmate de zaken die je dient aan te pakken en loslaten, uitdrukkelijker onder je aandacht komen, maar meestal zul je merken dat het zich ook sneller en gemakkelijker zuivert, en je niet vast komt te zitten in woede, angst, of zorgen zoals je voor de grote energieverschuiving van december vorig jaar deed.  

Alles wat er bestaat is bewuste energie, en de basis van alle energie is Liefde van waaruit alles werd geschapen.  Afhankelijk van het stadium van de evolutie variëert het bewustzijn van een energieveld van bijna gevoelloos op het meest fundamentele niveau van de materie (zoals jullie het waarnemen in de fysieke wereld) tot oneindig - een uitgestrekt terrein waarop tal van mogelijkheden voor evolutie aanwezig zijn en zich voortdurend ontwikkelen.  Er is niets binnen de schepping dat volkomen gevoelloos is; alles wat bestaat evolueert om te genieten en gebruik te maken van de fantastische creatieve mogelijkheden waarmee het is gemaakt.  Alles wat een mens zich kan voorstellen is mogelijk, en veel en veel meer bovendien, omdat God in Zijn heerlijkheid  grenzeloos is, en Zijn schepping is volkomen overvloed.

In jullie fysieke omgeving heb je toegang tot energie gehad en het in vele vormen gebruikt, en vanwege jullie gebrek aan wijsheid en compassie (aspecten van Liefde), heeft het veel schade als resultaat gehad aangezien onrechtmatige praktijken voor de korte termijn winst werden aangemoedigd en zich mee beziggehouden.  Echter, door de energieverschuiving die eind vorig jaar in werking trad, zijn jullie collectieve wijsheid en compassie aan het groeien, samen met de intelligentie om de enorme hoeveelheid energie te ontwikkelen en er gebruik van te maken die absoluut geen collaterale schade berokkenen en het jullie mogelijk zal maken jezelf en de planeet te healen, welke jullie zo bewonderenswaardig ondersteunt.  Hulp van een zeer verstandige en technologisch geavanceerde orde is nu beschikbaar om jullie te helpen de planeet, met haar veelheid van geïntegreerde, onderling afhankelijke infrastructurele systemen, terug in een toestand van harmonie en balans te brengen.

De nieuwe energieën die jullie nu omhullen zijn in feite een veel meer spiritueel ontwikkeld aspect van jezelf waarin jullie zijn gegroeid omdat het jullie collectieve intentie was om dit te doen.  Ze hebben je een grote boost (impuls) in bewustzijn gegeven die herkenbaar is aan de explosieve groei van nieuw beschikbare informatie welke eerder verborgen werd gehouden door een kleine groep van zeer intelligente mensen die arrogant geloofden dat alleen zij het recht hadden alle activiteiten op jullie planeet te controleren en te dirigeren.  Ze zijn gedesillusioneerd over dit misleidende en gevaarlijke geloof, en hun vermogen zich vast te klampen aan de macht en controle verdwijnt snel.   

Nieuwe groepen van intelligente, wijze, compassievolle, en liefdevolle individuen vormen zich over de gehele wereld en maken contact met elkaar, ideeën delend, en prachtige plannen ontwikkelend die jullie zal toestaan om een toestand van harmonie en balans te bereiken op aarde, die jullie zo wanhopig en terecht verlangen.  De Nieuwe Tijd bloeit terwijl de lente verandert in de zomer, en de klimatologische veranderingen die hen die ze bestuderen zozeer bezorgd hebben gemaakt, zullen een tijdperk inluiden van meer evenwichtige en minder extreme seizoensgebonden veranderingen ten voordele van iedereen.
Dit is een tijd van grote kansen, nu de collectieve intentie van de mensheid, kundig geassisteerd door de intentie van hen van andere rijken van bewustzijn, permanent de houdingen en gedragingen gaat veranderen die zoveel pijn en lijden gedurende de eonen hebben veroorzaakt, daar onjuiste plannen en krijgslisten om anderen te onderdrukken en controleren gevolgd zijn door helaas misplaatste kracht en enthousiasme in bijna elke hoek van de wereld.  De redenen die worden gebruikt om deze activiteiten te rechtvaardigen zijn net zo misleidend geweest want, in jullie onwetendheid, bouwden en gebruikten jullie bekrompen en inflexibele ideologieën – politieke, wetenschappelijke, filosofische, sociologische, en religieuze – waarin jullie ferm en onbetwistbaar geloofden ondanks het feit dat deze dogma’s vaak gewetenloos waren.  Ze werden dealniettemin afgedwongen, vaak meedogenloos, teneinde degenen die jullie niet mochten te overwinnen en onder controle te houden. 

Nu vervangen inclusiviteit en de acceptatie van de rechten en de waardigheid van allen deze krankzinnige ideologieën. De overgrote meerderheid van de mensheid heeft nu de intentie om vreedzaam en harmonieus te leven, elkaars etniciteiten en culturen respecterend, en deze verschillen omarmend als de vooruitzichten voor de ontwikkeling van coöperatieve creatieve ondernemingen die de gehele mensheid ten goede zullen komen.  En deze intentie wordt bereikt.

Wanneer jullie gedurende de dag tijd vrij nemen om te focussen op het afdanken van ieder aspect van jezelf dat niet in afstemming is met het goddelijke Liefdesveld waarin je gehuld bent, denk er dan ook aan de intentie voor het ontwaken van de mensheid heel stevig in jullie denkgeest te houden, want door dat te doen, laat je het gebeuren. 

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands