Marcadores

donderdag 9 mei 2013

08.05.2013 SaulEen uitgebreide selectie van nieuwe en briljante ideeën wordt zeer snel ontwikkeld


John Smallman met Saul op 8 mei 2013
Onder de dekmantel van alarm en ramp waarmee de mainstream media de ether bedekt, gebeurt er veel van een zeer positieve en gunstige natuur terwijl meer en meer van jullie zich in groepen verzamelen om de kwesties die jullie succesvol zo lang tegenover elkaar verdeeld hebben, aan te pakken.  Het is absoluut tijd voor een grote verandering in houdingen en percepties, en dit gebeurt nu op een veel grotere schaal dan je zou denken, want vredige en liefdevolle initiatieven halen zelden de krant, laat staan de voorpagina of de tv-zenders.  Echter, ondanks het ontbreken van mainstream verslag, wordt er zeer snel een grote hoeveelheid vooruitgang geboekt wanneer zij met de kennis, de communicatieve vaardigheden en een enthousiaste passie om de veranderingen tot stand te brengen die de Nieuwe Tijd symboliseert en zal dienen, samenkomen, zowel in persoon als elektronisch, om de overvloed aan creatieve ideeën die exploderen in het bewustzijn van zo velen van jullie, te ontwikkelen en te verbeteren. 

Gedachten en ideeën zijn de noodzakelijke voorlopers van handelingen van welke soort ook, en een uitgebreide selectie van nieuwe en briljante ideeën wordt op dit moment ontwikkeld in wat velen van jullie mogelijk beschouwen als de meest onwaarschijnlijke plaatsen.  De beste van deze – en daarvan zijn er ook velen – worden zeer snel en effectief ontwikkeld om om te gaan met de problemen die jullie moderne economische en industriële activiteiten in de afgelopen decennia zo zwaar hebben verergerd.  De technologieën en apparatuur die nodig zijn om de schade aan de planeet te repareren, veroorzaakt door tientallen jaren van gebruik van onnodig destructieve methoden voor het exploiteren van zowel minerale als biologische rijkdommen, zijn nu beschikbaar en zullen worden ingezet, eerst om de schadelijke milieu-effecten die reeds veroorzaakt zijn te verminderen, en daarna om de gebieden waar de vernieling heeft plaatsgevonden te healen.   

Degenen onder jullie die iets van de extreme verwoesting hebben gezien die in afgelegen gebieden is gepleegd, zouden kunnen denken dat de schade onherstelbaar is, maar de planeet is een kranige en krachtige ziel, en de remedies die nu beschikbaar zijn om te helpen bij haar healing zijn heel opmerkelijk.  Wat je zou kunnen zien als verbluffende resultaten beginnen te ontstaan als deze middelen worden toegepast.

En natuurlijk hebben de nieuwe energieën die zo vrij en overvloedig aan het stromen waren gedurende de afgelopen maanden, een zeer gunstig effect op de mensheid als geheel, met toenemende intensiteit de bewustwording en herinnering in het bewustzijn van de mensen brengend dat allen een zijn, en dat zorgen voor jezelf betekent zorgen voor allen.  De kunst van het zorgen keert terug op plaatsen waar het een zeer lange tijd niet is gezien, en brengt vrede met zich mee wat het mogelijk maakt spirituele vernieuwing te verspreiden in gemeenschappen die gedurende generaties onder verdeeldheid en conflict hebben geleden.

De weg naar voren naar ontwaken ziet er zeer helder en optimistisch uit, zelfs ondanks de aanhoudende problemen waarop de media hun aandacht hebben gefocust.  Een ommekeer in houdingen en gedrag is stevig gevestigd, en hoewel er zich hier en daar een terugval zou kunnen voordoen, zal de mars voorwaarts van de mensheid naar het moment van massa ontwaken niet worden stopgezet.

Maak er in jullie dagelijkse leven een punt van, oog te hebben voor de heldere momenten, de momenten van verheffing, en doe ze niet af als afwijkende gebeurtenissen die te mooi zijn om waar te zijn; dat zijn ze niet.  Het zijn tekens, zeer zichtbare tekens, van de Nieuwe Tijd die is aangekomen en die de sterke fundamenten creëert waarop duurzame vrede, harmonie en overvloed worden gevestigd. 

Over de gehele wereld staan mensen op en ondersteunen elkaar terwijl ze weigeren zich nog langer te laten intimideren of onderdrukken door schijnbaar machtige elites die hen willen controleren.  Die dagen komen ten einde, alhoewel jullie tekenen van verzet van die elites nog wat langer zullen blijven zien, aangezien ze proberen om hun onverdedigbare posities van prestige te verdedigen, terughoudend blijvend om de macht en het gezag dat ze hebben genoten los te laten en het nog steeds zien als hun ‘rechtmatige erfgoed’.

Sociale verandering van een belangrijke soort is stevig aan de gang.  De Arabische lente, gevolgd door de Occupy Beweging zijn slechts de eerste tekenen van dit grote maatschappelijke keerpunt en het is onomkeerbaar.  Bovendien zijn verdere bewegingen voor verandering waarin de volkeren van de wereld hun soevereiniteit, hun respect en hun waardigheid terugeisen en terugkrijgen, zich snel aan het opbouwen.  Grote aantallen van hen die de oude orde gesteund hebben, hebben ‘aha-ervaringen’ wanneer ze zich realiseren dat het niet hun eigen belangen diende, en nooit heeft gedaan, om de implementatie uit te voeren die van hen geëist werd.  

Wapens worden in veel plaatsen neergelegd nu meer en meer van jullie het inzicht beginnen te krijgen dat geen enkel probleem ooit opgelost kan worden door zijn toevlucht te nemen tot geweld.  Geanimeerde discussies vinden plaats om verdeeldheid zaaiende problemen op te lossen, en het wordt voor de betrokkenen steeds duidelijker dat dit de enige zinnige manier voorwaarts is.  

Hulp van hen in andere rijken en dimensies gaat onverminderd verder, en het Goddelijke Liefdesveld gaat verder met zijn taak van het alle harten doordringen en het wegsmelten van alles wat het vindt dat er niet in perfecte afstemming mee is.  Kijk helder, optimistisch en enthousiast vooruit in de zekere kennis dat jullie collectieve wil en intentie absoluut zeker een staat binnen beweegt van permanente afstemming met die van God. 

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands