Marcadores

donderdag 23 mei 2013

19.05.2013 JezusAlles wat er waar dan ook op Aarde gebeurt, heeft een spiritueel aspect    

John Smallman met Jezus op 19 mei 2013
Wachten is altijd ontkrachtend en vermoeiend als je niet weet op welk moment of op welke dag de gebeurtenis waarop je wacht zal plaatsvinden.  Je wilt klaar zijn, maar weet niet zeker wat te verwachten, en weet dus niet hoe je voor te bereiden.  Nou, wanneer jullie ontwaken in volledig bewustzijn optreedt, zul je volledig klaar zijn.  Het is tamelijk onmogelijk voor jullie om iets anders dan klaar te zijn, want jullie zijn gedurende jullie huidige Aarde-leven al op weg naar dat moment, terwijl les na les jullie is voorgeschoteld in het proces om jullie te leren elke blokkade, elke obsessie, alles dat op enige manier jullie vermogen om alleen liefdevol te zijn vermindert, los te laten.  En jullie hebben enorme vooruitgang op dit front gemaakt,  want dit is het punt in jullie spirituele evolutie wanneer jullie ontwaken onvermijdelijk wordt.    

Laat alle zorgen en angsten die je aan het koesteren zou kunnen zijn los, want, zoals jullie verteld is, jullie ontwaken is een uitgemaakte zaak.  Niets kan voorkomen dat het precies volgens Gods intentie plaats vindt.  God maakt zich geen zorgen, dus zou jij dat ook niet moeten doen!  Je zorgen maken gebruikt energie die zo veel effectiever ergens anders voor gebruikt kan worden.  En toch, als je nieuwsberichten ziet van ongevallen, conflicten, aardbevingen, extreme weersomstandigheden, en onnoemelijk leed over de gehele wereld, is het moeilijk om je niet te laten meeslepen in dit ‘zich zorgen maken-kanaal’.  

Alles wat er waar dan ook op Aarde gebeurt heeft een spiritueel aspect, mogelijkheden biedend om compassie te uiten, benodigdheden te delen, en om lessen te leren die jullie zal helpen je met elkaar coöperatief en harmonieus te verbinden.  Je zorgen maken en oordelen ondermijnt die kansen of verbergt ze achter een scherm van retoriek dat veel belooft en en heel weinig oplevert.  Een klein persoonlijk offer aan iemand in problemen – een vriendelijk woord, een moment van puur luisteren, een gift passend bij de onmiddelijke behoefte – creëert een energiegolf, een golf van liefde, veel groter dan je je ooit kunt voorstellen, die in alle richtingen vanuit de bron verder rimpelt, en effect heeft in gebieden die jij, de gever, je onmogelijk kunt voorstellen.  Elke liefdevolle gedachte, woord of daad heeft prachtige, onvoorziene gevolgen tot ver buiten de locatie waar het heeft plaatsgevonden.

Als jullie konden zien welke verbazingwekkend krachtige effecten liefdevolle gedachten, woorden en daden in gang zetten, zou je beslissen je daar veel vaker mee te verbinden.  In feite door veel vaker de intentie te hebben dat te doen, breidt je je bewustzijn uit van de effecten die je ondervindt, en stel je jezelf open voor de continue feedback die wordt aangeboden, zorgend dat je je goed voelt over jezelf en je inspirerend en motiverend  om nog meer te doen.

Dienstverlening is een onlosmakelijk aspect van de liefde, zoals jullie heel goed weten, maar vaak heb je het gevoel dat je genoeg hebt gediend.  De reden hiervoor is simpelweg dat in plaats van je te concentreren op het geluk welke jouw dienstverlening degenen die jouw diensten ontvangen geeft, en op de voldoening die het geven van hulp je geeft, je vaak de neiging hebt om te focussen op hoeveel je hebt gedaan, misschien zelfs op hoeveel meer dan een ander, en hoe vermoeid het je heeft gemaakt.  Wanneer je je inspanningen meet en precies bijhoudt hoeveel je hebt gegeven, ontgaat de energie van vreugde en geluk naar je teruggestuurd door de ontvanger je, net als de energie-boost (stimulans) die het je biedt.  Dus geef vrijelijk en kijk niet naar de kosten.  Dat heb je ook niet nodig want je Vader ziet iedere liefdevolle gebeurtenis die je creëert en slaat het voor je op waar het eeuwig wordt geëerd, nimmer vergeten, en wanneer je ontwaakt uit de diepe en sluimerende staat waarin de illusie je verankert, zullen je creaties aan je worden geopenbaard in hun ware grootsheid.

Jullie zijn wezens van, zoals jullie het zouden zien als jullie je er bewust van zouden zijn, oneindige creatieve vermogens, want dat is hoe jullie geschapen zijn.  Jullie Vader schiep jullie als Zichzelf, zodat je deel kon nemen in de schepping, de vreugde van dienstverlening aan anderen, wat ook dienstverlening aan het zelf is, want er is geen ander, geen afscheiding, aangezien allen een zijn.  Jullie hebben de waarheid hiervan, de realiteit van deze vorm van bewustzijn, verborgen door je enthousiast met een zeer beperkte vorm van bewustzijn te verbinden, waaruit jullie je oneindige zintuiglijke capaciteiten hebben uitgesloten of buitengesloten, door ze uit te wisselen voor jullie zeer beperkte fysieke capaciteiten van zicht, geluid, tast, smaak en geur, die je gevoel van individualiteit, van afgescheidenheid, bevestigen. 
  
Deze beperkte capaciteiten lijken heel efficiënt voor je te werken, in die mate dat je meestal de mogelijkheid van het bestaan van anderen ontkent die op enige manier jullie veld van bewustzijn of kennis uitbreiden.  Zelfs al is het bestaan van andere manieren van gewaarworden duidelijk aangetoond door vele begaafde mensen die zich volledig inzetten voor het assisteren in jullie ontwakingsproces, kiest het grootste deel van de mensheid ervoor niets te erkennen wat niet door de vijf zintuigen is waargenomen.  De mensheid verkiest de schijnbare veiligheid van een beperkte en begrensde omgeving waarin het denkt dat het veilig is.  Jullie hebben een uitdrukking ‘de bakpan uit en het vuur in’ om een sprong in het onbekende te beschrijven, maar het onbekende – in dit geval de Realiteit – is alleen onbekend omdat jullie ervoor hebben gekozen het niet te weten.  En het is zeker niet ‘het vuur’.       

Angst voor het onbekende is een aspect van de illusie, maar in Gods Realiteit is niets onbekend, verborgen, of verhuld.  Alle kennis, alle wijsheid, alle mogelijkheden zijn voor jullie beschikbaar, voorziend in eindeloze velden van liefdevolle energie waarin kan worden gevlogen, gedreven, of gezwommen (of inderdaad, gebruik enige andere vorm van beweging die je wenst te creëren!) terwijl je je opvrolijkt in de wonderen van deze goddelijke staat.  Jullie gaan ontwaken in deze opvrolijkende rijken waar oneindige vreugde jullie wacht; er is in geen andere mogelijkheid voorzien. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.


Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands