Marcadores

dinsdag 6 augustus 2013

04.08.2013 Jezus


Liefhebben is ontwaken, en ontwaken is liefhebben

John Smallman met Jezus op 4 augustus 2013Ieder mens zijn intense en constante verlangen naar God – de Bron van oneindige Liefde en Wijsheid Die iedereen zonder uitzondering zal accepteren – is het resultaat van jullie diepe innerlijke weten en jullie zwakke en wazige herinnering van jullie ware natuur een zijnde met Hem.  Jullie werden in Liefde geschapen en je kunt nooit helemaal de herinnering aan die goddelijke Waarheid wissen.  Dus, ondanks de keuze om een illusoire omgeving te bouwen waarin je, heel realistisch, zou kunnen spelen, als zijnde afgescheiden van God en van de Liefde die Zijn en jullie natuur is, kon je niet en kun je niet het intense verlangen om een met Hem te zijn verwijderen, want dat is jullie eeuwige en onveranderlijke natuur.  De illusie is een plaats van oordeel, pijn en lijden, zoals jullie heel goed weten, en het is niet een plek waar je God kunt vinden!  Al jullie religies werden opgericht in uiterste wanhoop, want, afgescheiden zijnd van God, de Liefde, de Bron van alle bestaan – wat jullie lijken te zijn – is absoluut angstaanjagend, al heeft het niet plaatsgevonden en is het onmogelijk. 

God is oneindige Liefde, Vreugde en Wijsheid, Alles Wat Bestaat.  Er is niets anders!  Maar wat er is, is oneindig en eeuwig.  Alle leven, alle bewustzijn, alles wat God geschapen heeft, is eeuwig, onsterfelijk, voor altijd veilig en in vrede in Zijn liefdevolle omhelzing.  Er is geen ergens anders waar iemand zou kunnen zijn.  De illusie is een denkbeeldige plaats buiten de Realiteit... alleen is er geen buiten.  Het is in feite een zeer kleine en onbeduidende ruimte binnenin jullie collectieve denkgeest, die jullie hebben gekozen om je af te sluiten van God en Zijn oneindige liefde voor jullie allemaal.  Jullie hebben effectief tegen God gezegd ‘Dit is mijn privé-ruimte, dus blijf buiten’.  God gaf je de vrije wil, en de Liefde bindt, manipuleert, of controleert nooit, dus jullie hebben deze denkbeeldige particuliere en afgesloten omgeving die God respecteert.  Het is als een zeer jong kind dat zijn ogen sluit, zijn handen voor het gezicht houdend, en vervolgens gelovend dat het niet kan worden gezien en dat niemand anders dan zichzelf bestaat.  Er ontstaat heel snel angst, en dus verwijdert het zijn handen, opent zijn ogen en barst uit in opgetogen en opgelucht gelach bemerkend dat er niets veranderd is!  Alles is zoals het was!  De mensheid is bijna klaar om ‘de handen van voor haar ogen te verwijderen en haar ogen te openen’!

Wanneer jullie dat doen zal jullie vreugde en verrukking oneindig veel groter zijn dan die van het kind.  Naar huis komen naar God is jullie reden van ontwaken, voor het verwijderen van je handen van je ogen, en de vreugde die jullie dan ervaren is niet te beschrijven.  Jullie hebben hier gedurende eonen naar gesmacht, en toch hebben jullie vermeden de nodige maatregelen te nemen, tot nu toe.  Pas nu is het besef dat Liefde jullie ware natuur is, in jullie bewustzijn aan het doorbreken.  De illusie wilde jullie ervan overtuigen dat de Liefde van een ander komt, of van God, maar, zoals het nu eindelijk in jullie bewustzijn doorbreekt, God is Liefde en jullie zijn allemaal aspecten van Godsbewustzijn geschapen uit Liefde, en dus, van julliezelf, jullie zijn geïncarneerde Liefde.  

Jullie lichamen, en hun schijnbare oneindige behoeftes, hebben de waarheid voor jullie verborgen, maar nu zijn jullie niet langer in staat die waarheid op afstand te houden.  Jullie hebben ervoor gekozen om te ontwaken, en die keuze heeft de kracht van het goddelijke energieveld waarin jullie veilig en eeuwig gehuld zijn geïntensiveerd, zodat jullie dat niet langer kunnen ontkennen of negeren.  Jullie zien liefdevol gedrag en liefdevolle handelingen overal om je heen gebeuren, aangezien jullie keuze met toenemende geestdrift wordt geleefd, gedeeld en gedemonstreerd.  Jullie zijn je kracht om jezelf te zijn aan het herontdekken, in plaats van slaafs de massa te volgen, terwijl het probeert om de ego-dictator van steeds wisselende stemmingen en emoties te behagen.

Liefhebben is ontwaken, en ontwaken is liefhebben.  Zo simpel is het, en dat is wat er op dit moment op Aarde aan het gebeuren is.  Jullie staan op het punt je ogen uit te wrijven en water op je gezicht te spetteren nu de nieuwe dag aanbreekt – de eeuwige Dag die de illusie voor jullie verborgen hield en die niet nieuw is maar wel briljant en onveranderlijk is, net als toen het geschapen werd.  Jullie zijn Liefde, jullie zijn altijd Liefde geweest, en die waarheid begint eindelijk in jullie collectieve bewustzijn door te breken, leidend tot enorme veranderingen over de gehele planeet.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands