Marcadores

woensdag 28 augustus 2013

25.08.2013 Jezus


Jullie liggen op schema voor levens van vreugde en overvloed

John Smallman met Jezus op 25 augustus 2013



De mensheid heeft de´ascensie golf´te pakken en surft er prachtig op! Het is echt alsof jullie in de branding stonden, wachtend op die speciale golf – die grote elektriserende.  Toen verscheen het.  Jullie grepen hem briljant, en nu vliegen jullie ermee naar jullie meest adembenemende en boeiende bestemming – de surfer-hemel, jullie ontwaken in de Realiteit!

Het lijkt voor velen van jullie, om het nogal aanschouwelijk te zeggen, dat op vele plaatsen over de gehele planeet ´de hel losbreekt´.  Wees niet ongerust.  De oude orde is slechts in het proces van desintegratie en stukjes vliegen alle kanten op, zoals bij een explosie.  Als het stof en puin gaan liggen, zullen een zachte vrede en een verheffende rust, datgene waarop zovelen hebben gehoopt en voor hebben gebeden, de overhand hebben.  

Jullie liggen op koers en op schema voor levens van vreugde en overvloed, volledig vrij van angst en zorgen, terwijl de desintegratie van de oude orde plaats maakt voor de nieuwe orde, zeer stevig gebaseerd op de Gouden Regel (behandel anderen altijd met de liefde en het respect waarmee je zelf behandeld wilt worden), die allen in iedere situatie zullen respecteren. De tijd voor liegen, manipuleren, bedriegen, misleiden, en verraad is, permanent, ten einde.

De Liefde waaruit jullie allemaal werden geschapen, kan niet langer worden ontkend of verborgen, aangezien Het opwelt binnenin de harten van iedereen op Aarde.  Jullie natuur is om te delen, en de Liefde is er voor het continu en overvloedig delen, aldus de zoetheid van de goddelijke tevredenheid voor iedereen en in elke interactie met zich brengend.  Jullie zullen absoluut versteld staan wanneer jullie de talloze manieren ontdekken waarop je kunt delen en elkaar oneindig geluk brengen.  En dan, natuurlijk, zal die verwondering oplossen in opgetogen waardering wanneer jullie je herinneren dat wat er gebeurt volkomen natuurlijk is, dat er niets anders mogelijk is, want in Realiteit is de goddelijke Wil altijd aanwezig en volledig effectief.  Niets ontbreekt, er is niets nodig, alles is zoals het moet zijn in perfecte onverstoorde harmonie. 

Jullie worden allemaal innig geliefd en zijn dat sinds het moment van jullie schepping, toen je in Liefde werd geschapen om te ervaren en genieten, door je gevoel van zijn, van bewustzijn, van gewaarzijn, een eeuwig bestaan van oneindig geluk. En in waarheid doen jullie dat nog steeds.  Desalniettemin lijkt dat niet het geval te zijn, terwijl jullie worstelen en je zorgen maken binnen de illusoire omgeving die jullie bedachten en vervolgens bouwden, om het leven te ervaren zonder Liefde.  Jullie stelden je voor dat er vele goede alternatieven zouden zijn voor de oneindige volmaaktheid van de Liefde, en jullie zijn daarin zwaar teleurgesteld.  Degenen onder jullie die kinderen hebben gehad of met ze gewerkt hebben en ze hebben zien opgroeien, begrijpen het verdriet dat optreedt wanneer je ze dingen ziet doen die hen of anderen leed zullen berokkenen, dingen waarvoor je ze misschien gewaarschuwd hebt, waarschuwingen die zij ofwel verkozen er niet naar te luisteren of te negeren, want ze geloofden dat ze het beter wisten. 

Zoals jullie al vele malen verteld is, en niet alleen door hen in de spirituele rijken, kunnen overtuigingen zeer gevaarlijk zijn, en lijken vaak de macht te hebben je machtig te misleiden.  Jullie hebben allemaal de schok van de ontdekking ondergaan of kennen zo iemand, dat een geloof waaraan zij zich loyaal en woest vastklampten, niet alleen misplaatst was, maar ook totaal verkeerd.  De enige Waarheid waarin je veilig kunt geloven, is de eeuwige Waarheid die God is. Binnen de illusie hebben jullie dat effectief verborgen onder een mantel van duisternis en onwetendheid, en vervolgens, van eeuw tot eeuw en van cultuur tot cultuur, verzonnen jullie je ellendige, koppige, en vaak immorele vervangers die vervolgens uitgeroepen werden tot dogma, waarvan werd verwacht dat anderen daar hulde aan zouden brengen. 

De mensheid is nu, en zeer succesvol, een gecoördineerde en gezamenlijke inspanning aan het doen om de dogma’s en koppige doctrines af te danken die zo lang voor velen van jullie hebben geleid tot intens lijden en pijn.  Alle overtuigingen worden in twijfel getrokken, en terecht, en tenzij er overtuigend bewijs ter ondersteuning van hen wordt geproduceerd, worden ze pubiekelijk als onjuist aangemerkt, aldus hen aanmoedigend die zichzelf hadden toegestaan door hen te worden geregeerd, en hun fundamentele vrijheden door hen te zien vertrapt, deze opzij te werpen en hun rechtmatige zelfbeschikking terug te eisen. 

Als jullie, om welke reden dan ook, een systeem van regels en voorschriften wensen te volgen, zolang ze geen schadelijk effect op anderen hebben, zou je je vrij moeten voelen dat te doen. Maar anderen je overtuigingen en meningen opleggen of proberen op te leggen door het instellen van regels en voorschriften waaraan ze zich moeten houden, is bepaald ongewetensvol. 

God, jullie Vader, schiep jullie VRIJ! En toch, binnen de illusie, hebben jullie keer op keer geprobeerd elkaar tot slaaf te maken.  En natuurlijk is de reden om te proberen elkaar tot slaaf te maken geboren uit angst.  Om alleen te zijn, klein, onbeduidend, en verlaten in het onmetelijke universum, die de illusie lijkt te omvatten, is angstaanjagend.  Wonder boven wonder, toevalligerwijs, door de genade Gods, is de illusie illusoir! Het kan zelfs niet een van jullie bevatten.  Echter, zoals jullie ervaring gedurende de eonen is, jullie kunnen kiezen, zoals jullie gedaan hebben, erin te geloven en daardoor het je te laten beperken en controleren. 

Nu is de tijd ervoor gekomen om te worden afgedankt. Het spel is voorbij, en jullie zullen terugkeren tot bewustzijn van jullie eeuwige en goddelijke natuur als essentiële aspecten of, zo u wilt, deeltjes van God. Geen bewuste entiteit is afgescheiden van zijn bron.  Het kan dat nooit zijn, het zal dat nooit zijn.  Het kan er alleen voor kiezen om zich onbewust te zijn van zijn ware aard.  En zelfs die keuze heeft een uiterste verkoopdatum op welk moment gewaarzijn, vol bewustzijn, opnieuw moet en zal worden gevestigd. Wanneer dat gebeurt zal oneindige vreugde alle emoties, gevoelens en gewaarwordingen vervangen die er niet mee in afstemming zijn. Uiteindelijk is alleen eeuwige vreugde mogelijk, want dat is de Wil van God voor de gehele schepping, en jullie naderen snel dat einde, die onaantastbare uiterste verkoopdatum. 

Jullie zijn omringd door en gehuld in het goddelijke Liefdesveld, die de illusie terug zal oplossen in de nietsheid, waarin het zo lang verstrikt en gevangen lijkt te zijn geweest.  Focus op die waarheid steeds wanneer je naar je stille innerlijke ruimte gaat.  Heb de intentie dat iedereen zich daarvan bewust wordt, en ontspan je in de zekerheid van jullie aanstaande ontwaken.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/


O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands