Marcadores

dinsdag 13 augustus 2013

11.08.2013 Jezus


Het leven is nu, dus vergeet het wachten

John Smallman met Jezus op 11 augustus 2013Gods plan is briljant, mooi, perfect.  Hier in de spirituele rijken zijn we in continu opgetogen verbazing terwijl het doorgaat zich te ontvouwen, precies zoals Zijn intentie is.  Voor jullie op het Aarde-vlak, verdiept in jullie illusoire realiteit, is het volkomen onbegrijpelijk en zal het dat blijven – in feite is de overgrote meerderheid van jullie zich er niet van bewust dat Gods plan überhaupt bestaat.  Vraag niet met een verbaasde stem ‘Welk plan?’, want er is slechts een plan: Gods Plan – wat het creatieve energieveld is waarin alles wat Hij als intentie heeft, plaats vindt.  En alles wat Hij als intentie heeft, vindt altijd precies volgens dat plan plaats.  Het ontwaken van de mensheid is een aspect van dat plan en zal daarom precies gebeuren zoals goddelijk gewild en bedoeld is.  Jullie gidsen, mentoren, en channels in de spirituele rijken hebben jullie up-to-date gehouden over de aspecten die een direct effect op jullie hebben.  Dus let op, luister naar hun advies en leiding, neem het ter harte en handel ernaar. 

Terwijl het eonen-lange wachten van de mensheid om te ontwaken ten einde loopt, kan het erg verheffend voor jullie zijn te reflecteren op de verbazingwekkende vooruitgang die jullie spirituele evolutie heeft gemaakt in de laatste drie of vier decennia.  Als je de hoeveelheid spirituele informatie vergelijkt die nu voor jullie via vele bronnen beschikbaar is, in vergelijking met wat beschikbaar was in de jaren 1960, is de groei fenomenaal.  En het gevolg daarvan is de enorme stijging van het aantal mensen dat meer liefdevol, meer bewust, en meer compassievol probeert te leven.

De mensheid is ongeduldig om te ontwaken, erg ongeduldig – dat is prima want hoe eerder jullie ontwaken, hoe beter – maar als je de eonen in ogenschouw neemt die de illusie heeft bestaan in vergelijking met een mensenleven, lijkt jullie ongeduld een beetje misplaatst, ook als je je bedenkt dat deze eonen, in Realiteit, slechts een moment hebben geduurd.  Dus in plaats van je te focussen op hoopvol wachten op een toekomstige gebeurtenis, leef in het nu, geniet vervolgens van ieder moment ervan, want dat is wanneer het leven gebeurt.

Jullie zouden terug kunnen kijken op je leven en je iets in herinnering roepen waar je, op dat moment, heel enthousiast naar uit keek of, omgekeerd, er tegen opziend, en je misschien ook een gelegenheid of kans herinnerend die gedurende de tijd dat je aan het wachten was gebeurde, die je voorbij liet gaan, grotendeels ongewaardeerd, en waarvan je misschien later veel spijt had.  Het leven is nu, dus vergeet het wachten, dat een ernstige afleiding kan zijn, een ontmoediging die je tegen houdt, je voortgang belemmert, terwijl je van het leven zou kunnen genieten!

Zorg is een aspect van angst, en vreugde is een aspect van liefde, maar alleen Liefde is Echt!  Focus op Liefde, verander jezelf, en verander daarmee de wereld.  Jezelf veranderen en daarmee de wereld veranderen, is in feite precies wat jullie aan het doen zijn, maar het kan nooit geen kwaad om je focus op de Liefde te intensiveren door regelmatig te herfocussen, dat wil zeggen door je aandacht terug te brengen naar de Liefde op elk moment dat Het in je opkomt.  Zoals met iedere regelmatige oefening, hoe meer je oefent hoe gemakkelijker het wordt, en hoe meer je wilt doen wanneer je vaardigheid en plezier erin toeneemt.  Wanneer je de Liefde toestaat je te leiden, stroomt het leven veel soepeler, en worden eventuele verstoringen of teleurstellingen die je ervaart, veel gemakkelijker om mee om te gaan.  Ze lijken op een of andere manier veel minder belangrijk, wat ze natuurlijk ook zijn!  Bedenk dat je bent opgesloten in een illusie, waar niets dat zich voordoet echt Reëel is, en de zeepbel die de illusie is, staat op het punt van knappen.

De Realiteit, jullie ware Thuis, staat op het punt te worden geopenbaard na verborgen te zijn geweest voor jullie blik, jullie bewustzijn, jullie kennis, door jullie keuze binnen de illusie rond te hangen tussen al die somberheid en angst.  De wolken zijn zich aan het oplossen, het Licht wordt helderder terwijl jullie de focus van je aandacht veranderen van het onwerkelijke naar de Liefde, het allesomarmende goddelijke energieveld, waarin jullie je eeuwige bestaan hebben.  Terwijl het Licht intensiveert, zal het onmogelijk voor jullie zijn je ogen gesloten te houden, laat staan in slaap te blijven.  Jullie natuurlijke staat is volledig ontwaakt, volledig gewaar, volledig bewust, en, derhalve, God kennend. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands