Marcadores

donderdag 8 augustus 2013

07.08.2013 Saul

Waar je je aandacht op focust, intensiveert

John Smallman met Saul op 7 augustus 2013Hier in de spirituele rijken juichen we allemaal heel hard, terwijl de mensheid zich steeds dichter toebeweegt naar het grootse evenement waar jullie gedurende eonen op hebben gehoopt en voor gebeden, en waarnaartoe jullie de laatste paar decennia zo krachtig zijn voortgeschreden.  Als jullie een grafiek van die voortgang zouden kunnen zien, zouden jullie eonen van tijd zien gedurende welke een vrijwel vlakke horizontale lijn de tijdlijn in de grafiek tot laat in de 18e eeuw volgt, vanwaar het een voorzichtig oplopende helling maakt tot de jaren 1990, en vandaar tot nu wordt een sterk oplopende slinger onmogelijk te negeren.  Nu is het, wat betreft alle intenties en doeleinden, een verticaal omhooggaande slinger geworden met vrijwel geen horizontale beweging in de tijd.  Focus jullie aandacht op de realiteit van die ongelooflijke versnelling naar jullie ontwaken, en weet dat dat is wat er nu gebeurt.

Ja, het is echt zo dichtbij!  Laat je Licht helder en continu branden.  Dat doe je door er werk van te maken jezelf het feit elk uur – half uur, kwartier, of zelfs elke 5 minuten als je kunt – in herinnering te brengen dat je Liefde bent, dat je de intentie hebt Liefde te channelen en delen, en dat de mensheid wordt gebaad in Liefde van het goddelijke Liefdesveld dat jullie altijd omhult.  En herinner jezelf eraan dat waar je je aandacht op focust, intensiveert, en focus dan op wat je wilt: je harts ware verlangen, je wens om te ontwaken! 
  
Als jullie in de verleiding komen om tegen jezelf te zeggen: ‘Dit heb ik allemaal al zo vaak gehoord; waarom blijft Saul dit herhalen?’  Dan zeg ik tegen jullie, omdat jullie dat blijven vergeten.  Als je ’s morgens wakker wordt heb je de intentie je daaraan gedurende de dag te herinneren, maar dan lijken de taken en de afleidingen van het dagelijkse leven in de illusie, je aandacht als een opwindende of een spannende film vast te houden, en voor je het weet – de tijd lijkt te zijn versneld, nietwaar? – is het bedtijd. 

Enorme assistentie van de spirituele rijken, veel meer dan in vorige eeuwen beschikbaar is geweest, is nu meteen beschikbaar gewoon door te vragen, dus vraag, en vraag, en vraag!  Laat je twijfels los zo goed als je kunt.  We weten dat het moeilijk voor jullie is wanneer de dagelijkse activiteiten die de belichaamden moeten ondernemen zo veeleisend lijken, en op gespannen voet staan met de spirituele Realiteit waarnaartoe jullie in het proces zijn van terugkeren, maar wij zijn hier, jullie handen vasthoudend en jullie geruststellend.  Jullie zijn nooit alleen, jullie kunnen nooit alleen zijn, want jullie zijn een met elkaar, met ons, en met God – jullie hebben gewoon moeite daar bewustzijn van te verkrijgen. 

Gekozen hebbend als mensen te incarneren op dit punt in jullie spirituele opleiding, omdat jullie actieve deelnemers wilden zijn in deze monumentale evolutionaire sprong voorwaarts en opwaarts, maak dan een punt van je aandacht focussen op die keuze, en op de voldoening die je voelde toen je vernam dat God die keuze eerbiedigde.  Jullie zijn hier als Lichtdragers en wegwijzers, zoals jullie heel goed weten, en je herinnerend dat je die keuze met groot enthousiasme hebt gemaakt, maakt jullie voortdurende inspanningen om deze taak te voltooien zo veel effectiever.  Jullie zijn waarlijk deze taak zeer effectief tot een meest perfecte afsluiting aan het brengen, en het respect dat jullie in de spirituele rijken hebben vergaard is nogal duizelingwekkend.  Jullie moment van glorie is dichtbij.  En jullie hebben dat absoluut verdiend, hoewel de kinderen van God niets hoeven te verdienen, aangezien jullie alles al in eeuwigheid is gegeven.

Om te herformuleren wat ik jullie zojuist heb verteld, jullie doen geweldig werk!  Laat twijfel of angst je blik niet vertroebelen; blijf gewoon met de goddelijke stroom voorwaarts gaan en vermijd de verleiding je ertegen te keren.  Je kunt heel wel behoefte voelen aan een adempauze, maar dat is vooral je ego die zijn angst uit, want het begrijpt je goddelijke motivatie niet, en kan die niet begrijpen.  Blijf krachtig voorwaarts gaan zoals je absoluut kunt, in de zekere wetenschap dat wat jullie verwacht, in menselijke termen, volstrekt ongelooflijk is. 

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands