Marcadores

zaterdag 9 maart 2013

06.03.2013 Jezus


Liefde is de nieuwe technologie, de nieuwe wetenschap, de nieuwe politiek

John Smallman met Jezus op 6 maart 2013Zodra jullie beginnen om je ware aard te accepteren als goddelijke wezens – spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben – zullen de veranderingen die nodig zijn om healing en vernieuwing naar de planeet te brengen en al haar bewust voelende levensvormen die ze ondersteunt, echt heel snel vooruit gaan. Jullie hebben daar allemaal problemen mee, want, als mensen, zie je hen om je heen negenennegentig procent of meer van de tijd vanuit hun ego te werk gaan. Wanneer je toenemend eerlijker met jezelf wordt, erken je dat je continu moet werken en de intentie hebben je eigen verstorende ego-houdingen los te laten, die zo heel menselijk zijn en zo erg destructief kunnen zijn. Derhalve is het erg moeilijk voor je te herkennen en toe te geven dat echt ieder mens een goddelijk wezen is... ze gedragen zich alleen niet alsof ze goddelijk zijn! – dat wil zeggen, zoals jullie ego-gedreven mensen veronderstellen dat goddelijke wezens zich gedragen. En daar heb je een punt. Desalniettemin is het waar, en jullie harten nemen het spoedig over van je egoïstische argumentaties, en erkennen en omarmen het onvervreemdbare feit van je goddelijkheid. 

Jullie intentie om te ontwaken intensiveert dagelijks. Wanneer je dagelijks tijd vrij maakt (zoals je zou moeten doen) in je persoonlijke ruimte, jouw plek van vrede, en die intentie vasthoudt, zelfs tijdelijk, zendt het liefdevolle energiegolven van enorme kracht uit die interacteren met elk bewust voelend wezen op de planeet, waar ze zich ook bevinden en wat ook hun spirituele intenties en overtuigingen zijn, en het beïnvloedt en wijzigt hun energievelden om hen toenemend in afstemming te brengen met het goddelijke energieveld. 

Verandering die ten goede zal komen aan de gehele mensheid vindt wereldwijd plaats als gevolg van de intentie welke zij die spiritueel georiënteerd zijn vasthouden. De gehele mensheid wil veranderingen, want jullie huidige manieren van interacteren verpletteren jullie spirits en vernietigen jullie relaties – en jullie hebben er genoeg van! Het menselijke collectief is klaar voor de grote verandering. 

Jullie brengen Liefde in elk aspect van de intermenselijke relaties door je intentie dat Liefde de overhand zal hebben. En, natuurlijk, Liefde heeft altijd de overhand. Er is niet langer ergens (een plek) op de planeet dat volledig afgesloten is voor Liefde, want Haar zaden zijn wereldwijd gezaaid en schieten enthousiast omhoog binnen de gehele wereldbevolking, terwijl de gebeden en liefdevolle intenties van de wegwijzers en de Lichtdragers – een groep die voortdurend groeit en expandeert – over de planeet vegen in een eindeloze opeenvolging van grote golven, allen op hun pad omarmend. Er is geen ontsnappen aan de Liefde! 

Vanzelfsprekend is dit niet meteen duidelijk als je kijkt naar de gewelddadige en verderfelijke conflicten (waarvan slechts enkele worden gemeld door de mainstream media), die nog steeds gebeuren op elk niveau van de samenleving, en in elke raciale, religieuze, politieke, economische, filosofische (en ga zo maar door) organisaties over de gehele wereld. Maar dit is niet langer mogelijk om verzwegen te blijven, onder het tapijt geveegd, en algemeen genegeerd, want klokkenluiders staan overal moedig op en openbaren wat zij die de teugels der macht zo lang hebben vastgehouden, zo heftig vastbesloten zijn om te verbergen.

Wanneer de waarheid doorbreekt vanachter de schermen die werden opgericht om ze te verbergen, zullen verbazingwekkende daden van liefde plaats vinden over de gehele planeet, terwijl mensen ontdekken dat de mensen met wie zij hebben gevochten niet – en zijn dat nooit geweest! – hun vijanden zijn. Ze zijn schandalig misleid door de machthebbers, en werden er door hen van overtuigd dat de conflicten waarin ze zo meedogenloos betrokken werden, essentieel waren wilde er vrede heersen op Aarde. 

Terwijl de sluiers die de waarheid verbergen verwijderd worden, zullen heel snel enorme veranderingen optreden; in feite vinden de eerste reeds plaats. De mensheid is klaar voor de wereldvrede, en het zijn alleen degenen die je willen controleren en onderwerpen die willen voorkomen dat dat gebeurt. Ze hebben niet langer de macht of de mogelijkheid om de status van eindeloze conflicten in stand te houden, om jullie bang en verdeeld te houden. Oorlog is passé; het is niet langer in de mode; en het moet worden weggevaagd, samen met alle uitrusting die het mogelijk maakt. De eerste tekenen hiervan blijken uit de financiële overheidstekorten die enorme bezuinigingen in hun militaire budgetten noodzakelijk maken. 

Liefde is de nieuwe technologie, de nieuwe wetenschap, de nieuwe filosofie, de nieuwe politiek, de nieuwe economie. Allen zullen Haar omarmen. Echter... 'nieuw' is het niet! Het is je originele staat – de staat waarin je zo liefdevol geschapen bent en waartoe je opgewonden en enthousiast terugkeert. Niets kan het bloeien van de Gouden Tijd voorkomen, absoluut niets! 


Jullie liefhebbende broeder, Jezus. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands