Marcadores

vrijdag 15 maart 2013

13.03.2013 Jezus


Enig persoonlijk gebrek aan eigenwaarde is totaal ongepast

John Smallman met Jezus op 13 maart 2013
De mensheid gaat snel in de richting van ontwaken in zijn natuurlijke staat, van te allen tijde volledig bewust zijn. Jullie bewustzijn van je spirituele essentie groeit, en als direct resultaat doen jullie minder en minder vanuit een onbewuste staat, van een staat van onbewustheid, en op die manier ben je je gedachten, woorden en daden heel strikt aan het observeren en herzien, in tegenstelling tot wat je nog zo recent als vorig jaar, 2012, deed.  En dat is heel goed nieuws.  Het demonstreert dat jullie spirituele evolutie zeer voorspoedig vooruitgang boekt in reactie op de nieuwe energieën die jullie omhulden. 

Uiteraard kan dit nieuwe bewustzijn je van je stuk brengen, want je merkt dat je je houdingen en gedragingen aan het observeren en herzien bent waarvan je je voorheen vrijwel geheel onbewust was, of, indien enigszins bewust, waarvan je dacht dat ze volkomen normaal en passend waren.  Nu ben je je daar vaak niet meer zo zeker van.  Onzeker zijn en in twijfel trekken is het begin van het loslaten van angst, omdat angst in het algemeen leidt tot ontkenning en onderdrukking. Het vergt moed om je aannames in twijfel te trekken, om te erkennen dat sommige – of zelfs de meeste – van je gewone gedragspatronen niet iets zijn om trots op te zijn, en dan passende maatregelen te nemen om ze te veranderen.  Door ze te veranderen, verander je jezelf – het zelf dat je de wereld presenteert.  En dan, daar bovenop, bemerken andere mensen de veranderingen in jou – wat ook verontrustend kan zijn. 

Vergeet niet, het is niet jij die aan het veranderen is – jij bent een perfect, goddelijk wezen; dat ben je altijd geweest, en dat zul je altijd zijn. Het zijn je percepties, houdingen en gedragingen die veranderen wanneer je ze steeds in afstemming brengt met je goddelijke en liefdevolle natuur.  Jullie staan jezelf toe jezelf te zijn, en jullie werpen de maskers en vermommingen weg die jullie hebben gedragen en waarachter jullie je angstig eonenlang hebben verborgen. Jullie zijn jezelf aan het herontdekken, en dat is opbeurend,  inspirerend en zeer levens-bekrachtigend voor je. Het demonstreert voor jou heel positief dat enig persoonlijk gebrek aan zelfvertrouwen, gevoel van onwaardigheid, of zelfs waardeloosheid, totaal ongepast is. Jezelf herontdekken is een zeer vreugdevolle ervaring; in feite kan het heel extatisch zijn als je je realiseert dat je niet alleen eer en respect verdient, maar dat het letterlijk je God-gegeven recht is om het te ontvangen.

Als dat besef krachtig je bewustzijn binnendringt, wordt het onmogelijk voor je om door te gaan je maskers en vermommingen nog een moment langer te dragen.  Je hebt het recht om jou te zijn. Je hebt de verantwoordelijkheid om jou te zijn.  Je hebt de eer om jou te zijn. En er is absoluut niemand anders die je zou kunnen zijn. En dat besef is volkomen bevrijdend en opwindend voor je. 

En het is niet alleen jij die deze verandering van perceptie ervaart: de gehele mensheid ondergaat dit proces, en het is zeer zorgwekkend voor de meesten van hen.  Ze vragen zich af wat er in Godsnaam met hen aan het gebeuren is!  En ze hebben geruststelling nodig dat ze nee, niet gek aan het worden zijn.  Dus laat je Licht hoog schijnen, laat de liefdevolle en zachte bries van het alomvattende goddelijke energieveld Erop ademen, zo dat Het expandeert in een briljant vlammend baken van liefde en compassie, helpend hen naar huis te leiden die zich verloren en verward voelen door de nieuwe golven van energie die door hen heen stromen en hen overgieten.  Dat is je taak, en het is een verrukkelijke die je veel geluk zal brengen, want je bent perfect gekwalificeerd om die uit te voeren.

Nestel je comfortabel in je plaats van vrede, die innerlijke ruimte die je met liefde hebt gemaakt en die steeds toegankelijker is geworden, hoe meer je het gebruikt – om te bidden, te mediteren, of communiceren met je engelen en gidsen.  Open nu je hart en heb de intentie om liefde, compassie, acceptatie, vergeving, vriendelijkheid, en healing te sturen naar allen die in je opkomen, en naar de gehele mensheid.

Het maakt niet uit of je enig gevoel krijgt van de energie die je aan het delen bent, die van je uit stroomt. Wees ervan verzekerd dat het echt aan het stromen is, en zeer effectief.  Het is jouw intentie die de energiestroom aandrijft, en je vermogen om het te voelen is niet belangrijk.  Die intentie is ook Gods Wil voor de gehele mensheid, dus wanneer je die intentie hebt, komt jouw intentie in afstemming met Zijn, en je doet dan zeer effectief waarvoor je geïncarneerd bent, en waarvoor je goddelijk wordt geëerd.

In die heilige ruimte omarmt de Liefde je, en je kracht en overtuiging in Gods eeuwige Liefde voor jou intensiveert, dus vergeet niet om er elke dag naartoe te gaan.  Maak elke keer dat je dat doet, de intentie om er terug te keren, en dan zijn de afleidingen van het dagelijkse leven veel minder waarschijnlijk je in die mate in beslag te nemen dat je het vergeet.  Neem er dagelijks de tijd voor.  Je weet dat je dat nodig hebt, en je weet dat het wonderen voor je doet.  Die dagelijkse periode van rust in het oog van de storm die het dagelijkse leven voor zovelen is, is absoluut essentieel voor je gezondheid en welzijn – en voor de gezondheid en het welzijn van de gehele mensheid.

In de spirituele rijken zijn wij zeer goed op de hoogte van de moeilijkheden, de zorgen en het leed dat zo velen van jullie ondergaan, en dat is de reden waarom we jullie voortdurend aanmoedigen je plek van innerlijke rust binnen te gaan, en die liefdevolle intentie vast te houden. Het healt je en brengt je vrede, en het helpt de mensheid te healen en vrede te vinden, en het leidt allen naar ontwaken.


Jullie liefhebbende broeder, Jezus. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands