Marcadores

donderdag 21 maart 2013

20.03.2013 SaulHet tempo van verandering in houding verkrijgt over de gehele wereld momentum 


John Smallman met Saul op 20 maart 2013
De mensheid heeft succes! Ja, dat hebben jullie echt. Het tempo van verandering in houdingen en gedrag verkrijgt over de gehele wereld momentum, terwijl de nieuw verbonden-met energieën die in december 2012 naar jullie werden vrijgegeven, jullie collectieve intentie versterken om te ontwaken en eeuwig van de Realiteit te genieten – jullie normale volledig bewuste en volledig verlichte staat. 

In die wonderbaarlijke toestand is Liefde de motor, de creatieve energie, het goddelijke krachtnet dat onderhoudt, steunt, en alles wat bestaat mogelijk maakt. Het is volkomen schoon, oneindig overvloedig, vervullend, en beschikbaar, en Daarvan krijgt de volledige schepping alles wat het ooit nodig zou kunnen hebben of zich bedenken om oneindige hoeveelheden van levend, liefhebbend, intelligent bewustzijn te handhaven, verdere overvloed creërend in perfecte schoonheid en harmonie, eeuwig. 

De meest praktische vorm van allegorie die ik kan gebruiken om jullie een klein begrip van de Liefde te geven is Het te vergelijken met elektriciteit. Elektriciteit stroomt gemakkelijk en krachtig in vele sterktes en intensiteiten om vele systemen, apparaten en gemaks-zaken tot leven te wekken, die jullie heden ten dage als absoluut essentieel beschouwen om een acceptabele levensstandaard te waarborgen. Echter, in tegenstelling tot Liefde zijn de nadelen van louter elektriciteit talrijk: het kan je in brand zetten of doden bij verkeerd gebruik; het kan het apparaat dat het voedt vernietigen, het verbruikt enorme hoeveelheden van niet-hernieuwbare energiebronnen bij de vervaardiging ervan, die jullie milieu vervuilen bij hun oogst (delving) en verbranding; en natuurlijk komt het moderne leven, zoals jullie eraan gewend zijn geraakt het te leven, daarzonder tot stilstand. 

Echter, zonder Liefde – een absolute en totale onmogelijkheid – is er niets!

Liefde is de Eenheid van de goddelijke Bron van oneindig en eeuwig (alleen maar om absoluut duidelijk te zijn: geen begin en geen einde), liefdevol, intelligent bewustzijn, harmonieuze en verbluffend mooie overvloed creërend, slechts voor de pure vreugde ervan. 

Ontwaken uit de illusie is opnieuw die gelukzalige toestand binnengaan, en dat is het proces dat de mensheid ondergaat, heeft ondergaan sinds het moment van de schijnbare afscheiding van het Opperwezen. De illusoire wereld die jullie gebouwd hebben was erg slim geconstrueerd, want jullie wilden afgescheiden, onafhankelijk, vrij zijn om jullie Bron van Leven en Bewustzijn te kunnen negeren. En het lijkt erop dat jullie hebben bereikt wat je van plan was te doen, behalve dat bestaan afgescheiden van de Bron volkomen onmogelijk is. Jullie bouwden een illusie die volledig en volkomen afhankelijk is van jullie collectieve geloof erin, en terwijl jullie dat geloof vasthouden, is de illusie goed ondersteund en maakt het jullie mogelijk jullie spelletjes te spelen, die jullie daarbinnen hebben gespeeld sinds jullie het hebben gebouwd. 

Maar het heeft jullie veel lijden gebracht, want jullie zijn geschapen vanuit die Eenheid voor een eeuwig leven van vreugde in de harmonieuze Eenheid dat Alles Wat Bestaat is – de Allerhoogste Intelligentie, de goddelijke Bron, God. Je zou opnieuw kunnen allegorizeren (een allegorie maken) en suggereren dat leven in de illusie is hoe het leven zou zijn voor een menselijk lichaam dat verstoken is van zijn eigen werkende systemen van de vloeistoffen en lucht die er essentieel voor zijn om een levend bewust bestaan te hebben – permanent aan een kunstmatige levens-ondersteuning (life-support) op de intensive care van een groot ziekenhuis – totaal onbewust van de intense drukte van belang die overal rondom plaats vind. 

Dergelijk leven kan alleen maar slechts tijdelijk zijn. Machines kunnen een menselijk lichaam niet in leven houden. Zij kunnen een indruk geven van levendigheid, maar zonder de levenskracht is het heel zeker niet levend. Het wordt onderhouden. Sommigen van jullie hebben, of kennen iemand die een BDE (bijna dood ervaring) heeft gehad, en die kunstmatige levens-ondersteuningssystemen in het ziekenhuis maakten het je mogelijk de levenskracht te laten terugkeren naar je lichaam en het leven in de illusie te vervolgen. Maar de keuze om terug te keren was een moeilijke, want terwijl je uit je lichaam was ervoer je een verleidelijke glimp van wat het leven kan en zou moeten zijn. Anderen zijn in die staat geweest, maar zijn teruggekeerd zonder herinnering aan een hemelse ervaring, en dat is altijd hun persoonlijke keuze geweest, omdat ze besloten dat terugkeren naar de illusie met herinneringen aan de hemel te verpletterend zou zijn om te verdragen. 

Vergeet niet dat iedereen op Aarde op dit moment hier is om te helpen bij het proces van ontwaken, hoe onbewust ze ook lijken te zijn van het leven in enige andere vorm dan die als belichaamd als een menselijk wezen. Jullie zijn allemaal spirituele wezens van grote kennis en intelligentie, geschapen door en eeuwig een met het goddelijke veld van Liefde, van eeuwig bestaan, en jullie zullen vrij zijn om die kunstmatige en inadequate vormen af te danken, als je daarvoor zou kiezen, waarbinnen je je momenteel beperkt en naar Huis naar de Realiteit terug te keren. 

Dagelijkse ontspanning in je innerlijke plek van vrede is essentieel voor het proces van ontwaken dat jullie ondergaan, want het is daar dat je het meest ontvankelijk bent voor en het best in staat bent om de leiding en intuïtieve inzichten te horen die je nodig hebt om je bewust van te blijven zijn, om te kunnen ontwaken uit de illusie. Die berichten van leiding, die inzichten, zijn als zuurstof voor een vonk, het Licht der Liefde ontvlammend die binnenin ieder van jullie is, en het je mogelijk makend het hoog te dragen voor allen om te delen en van te genieten. Gedemonstreerde Liefde is een ongelooflijke kracht, en ieder van jullie heeft die kracht in oneindige overvloed in je. Hamster Het niet, deel Het, en help de mensheid naar Huis te brengen. 


Met heel veel liefde, Saul. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands