Marcadores

maandag 18 maart 2013

17.03.2013 SaulOver de gehele wereld vindt een belangrijke doorbraak in bewustzijn plaats

John Smallman met Saul op 17 maart 2013De mensheid staat op het punt van een belangrijke doorbraak in haar bewustzijn van energie.   Afgezien van het relatief kleine percentage van de Aarde bevolking die spiritueel gefocust is, is de mensheid als geheel onbewust gebleven van de individuele energievelden die altijd ieder mens omhuld en omgeven hebben.  Dit staat op het punt om te veranderen. 

Het nieuwe intense gebied van goddelijke energie, waarin de planeet Aarde zich op 22 december 2012 verplaatste, heeft sinds die datum ieder mens aangeraakt en beïnvloed.  Het effect hiervan wordt duidelijk nu mensen, die hiervoor altijd afwijzend stonden tegenover alles wat suggereerde dat er meer tussen hemel en aarde (to existence) was dan geweten kon worden via de fysieke zintuigen en intelligente intellectuele redenering, plotseling interesse aan de dag beginnen te leggen voor de mogelijkheid dat er meer tussen hemel en aarde is dan ze geloofden, dat er misschien leven na de dood is, en dat het leven zou kunnen bestaan zonder een fysieke vorm.  

Het is erg moeilijk voor iemand met stevig verankerde overtuigingen over dit onderwerp, vermoedelijk door geleerd wetenschappelijk onderzoek bevestigd, om de mogelijkheid te accepteren dat die overtuigingen fout waren, ongegrond, en in feite weerlegd worden.  Hun opening naar de mogelijkheid dat een spirituele realiteit, waarvan ze zich onbewust waren, echt zou kunnen bestaan is voor hen schokkend en verbazingwekkend.  En toch, ze merken dat ze nu een grote belangstelling voor dat idee aan het krijgen zijn. 

Voorheen zouden ze het van de hand hebben gewezen – ontkenning is de beste vorm van verdediging!  Nu, echter, hebben de nieuwe energieën een enorme invloed op hun individuele energievelden – energievelden waarvan zij ofwel geen kennis hadden, ervoor kozen het niet te erkennen, of welke ze slechts schoorvoetend accepteerden, ze enkel beschouwend als algemene chemische activiteiten, plaatsvindend in het lichaam en die eindigen op het moment van de fysieke dood.  

Het resultaat van deze groeiende interesse in het verkennen van het gebied van spiritualiteit, is een explosie van bewustzijn dat de mensheid verantwoordelijk is voor zijn houdingen en gedrag, omdat ze ieder ander op de planeet beïnvloeden.  Het bewustzijn dat het de mensheids verantwoordelijkheid is om beschermers, geen ontheiligers te zijn van de planeet, is gegroeid in de afgelopen vijftig of zestig jaar, maar die groei is nu geaccellereerd nu de kinderen en kleinkinderen van die oudere herwaardeerders (appreciators) van jullie verantwoordelijkheden, actie ondernemen die in overeenstemming is met deze verantwoordelijkheden. Het is prachtig om deze enorme verandering te zien plaatsvinden terwijl het bewustzijn groeit. 

Jullie zijn het Gouden Tijdperk waarop je gewacht hebt!  En jullie beginnen dat feit te erkennen en te accepteren.  Het bewustzijn dat dit met zich meebrengt leidt jullie voorwaarts om instellingen en organisaties op te richten die als doelstelling hebben het bevorderen en eren van deze verantwoordelijkheden.  Omdat er nu zovelen bij betrokken zijn, is deze beweging niet alleen onstopbaar, maar al de betrokkenen vinden ook dat ze niet alleen staan, wat ze zo vaak leken te zijn, terwijl ze naar manieren zoeken om de schade die is aangericht te herstellen en om te voorkomen dat verdere schade ontstaat. 

Als de intentie om verantwoordelijke, liefdevolle beschermers te zijn de drang vervangt om krachtige misbruikers van het milieu te zijn, zal het gehele collectieve bewustzijn van de mensheid veranderen en zich aanpassen, en dit stelt de essentiële veranderingen in jullie levensstijl gewillig en enthousiast in staat te worden erkend, besproken en opgevolgd.  De wens om liefdevolle, zorgzame, verantwoordelijke partners te zijn met, en bewoners van planeet Aarde, is nu de collectieve intentie van de mensheid, en zo zal het worden bereikt.

Ja, een belangrijke doorbraak in het bewustzijn vindt plaats over de gehele planeet, welke zich zeer vruchtbaar zal verbinden met de goddelijke energieën die jullie omhullen en de veranderingen in werking zullen stellen die nodig zijn om een overvloedige, veilige en vredige aardse omgeving te verzekeren waarvan toekomstige generaties van mensen kunnen genieten en waarin ze kunnen gedijen.  Het is een illusie, maar het wordt er een waarin je het mogelijk is te genieten en plezier te hebben tot je er klaar voor bent dat los te laten en terug te keren naar je oorspronkelijke staat van eenheid met God.  


Met heel veel liefde, Saul. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands