Marcadores

zaterdag 3 november 2012

02-11-2012 Jezus
Jullie zijn neergehurkt in fysieke lichamen die je beperken 

John Smallman met Jezus op 2 nov. 2012Jullie zijn bewust voelende energiewezens van enorme kracht en creatieve vaardigheden die voor een korte tijd ervoor hebben gekozen om jezelf ernstig te beperken binnen de illusoire omgeving waarin je momenteel het leven ervaart. Je hebt de mogelijkheid je aanwezigheid waar je maar wilt te manifesteren, en je bent er zo snel als je die keuze maakt. Waar je nu bent is het resultaat van een keuze die je hebt gemaakt en waar je aan vast blijft houden. Je hebt altijd de vrijheid om van gedachten te veranderen, en je zult er binnenkort voor kiezen te ontwaken binnen de Realiteit, de illusie achterlatend en alle psychische en emotionele bagage die je verzamelde terwijl je daar was te laten vervagen, vergeten en onopgemerkt. 

Terwijl jullie je naar deze zeer belangrijke en verbazingwekkende gebeurtenis toe bewegen – significant en geweldig, want het is volkomen ondenkbaar in je huidige onwerkelijke rijk van onaangename en verontrustende dromen – laat je de banden los die je vastbinden aan je huidige staat van beperkt bewustzijn. Deze banden zijn elke houding of geloof dat in strijd is met onvoorwaardelijke liefde. Je bent zo gewend geraakt aan het beoordelen van anderen en proberen te bewijzen dat je zelf gelijk hebt, dat deze egoïstische afleidingen zeer moeilijk voor je zijn om te negeren, laat staan afdanken. Maar het zijn banden die moeten en zullen worden losgemaakt om je te bevrijden van lijden en beperking. 

Omdat jullie goddelijke wezens zijn, een met je Vader, is jullie wil in lijn met Zijn, en Zijn wil is dat jullie ontwaken in je volledig bewuste en natuurlijke staat. Daarom zul je dat doen. Op dit moment is het uiterst moeilijk voor je om je de Realiteit voor te stellen en wat het betekent, want jullie zijn neergehurkt in fysieke lichamen die je vreselijk beperken, op myriaden manieren. De echte Jij, het Zelf, dat een is met God, blijft volledig verbonden met de Bron, maar het egoïstische en belichaamde jij is veel te klein om een bewustzijn van die goddelijke staat vast te houden, en daarom ervaart het alleen de illusie en alle problemen en kwesties waarmee het je op elk moment in aanraking brengt. Onwerkelijk als ze zijn, voorzien ze je nog steeds van een zeer overtuigende en schijnbaar echte serie van beelden, en het is moeilijk voor jullie om jezelf ervan te dissociëren (afsluiten) en helemaal te focussen op je onsterfelijke spirituele wezen - de ware Jij.

Als je bidt of mediteert sta je de leiding van je ware Zelf toe om je menselijke bewustzijn in meerdere of mindere mate te doordringen, afhankelijk van hoe goed het je lukt om je menselijke denkgeest te kalmeren. Het komt binnen als intuïtieve suggesties die zichzelf als geldig bewijzen, en als gevoelens van verheffing, vertrouwen, geloof, optimisme, en liefde voor iedereen. Het kan overkomen als een warm gevoel van comfort en veiligheid dat totaal onaangetast blijft door wat er maar om je heen gebeurt. In je fysieke belichaamde staat ben je niet in staat dit gevoel te behouden want het Licht dat het vasthoudt is te krachtig voor je lichaam om voor welke tijdsduur dan ook tegen opgewassen te zijn. Wat je wel behoudt is de herinnering eraan, en dat versterkt je geloof en helpt je om een verminderde manifestatie van het Licht te blijven dragen en delen dat je Vader op het moment van je schepping binnenin je heeft geïnstalleerd.

Die manifestatie is permanent bij je wanneer je onzeker door de illusie dwaalt, op zoek naar de uitgang, en de intuïtieve leiding of ideeën waarmee het je in aanraking brengt zijn om je te helpen jouw weg naar huis te vinden – naar Jezelf. Door het vinden van je eigen weg (ieders pad is precies geschikt voor degene die het volgt, en voor niemand anders) help je ieder met wie je enige vorm van contact hebt om het hetzelfde te doen. Dat is je taak, en iedere liefdevolle gedachte, woord of daad waarmee je je verbindt brengt je verder langs het pad en dus, dichter bij je ontwaken. Er is geen weg terug voor je want lang geleden maakte je de definitieve keuze terug te keren naar de Realiteit. De daaruit resulterende hulp die je van je Vader ontvangt via je gidsen en engelen, zorgt ervoor dat je geen ongeluk kan overkomen dat je van je pad zou kunnen afleiden. Dus wees ervan verzekerd dat je beschermd bent tegen alles wat je schade kan berokkenen. 'Schade' zou mislukking van ontwaken zijn, en dat kan niet plaatsvinden. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands