Marcadores

vrijdag 30 november 2012

28-11-2012 JezusDit is een tijd om te koesteren terwijl de klok aftelt 

John Smallman met Jezus op 28 nov. 2012De laatste fase in jullie reis naar ontwaken begint als je over het laatste rechte stuk van je pad naar huis loopt. Het is tot nu toe een zeer slopende ervaring geweest, maar dat is allemaal aan het veranderen nu je naar beneden veegt naar de finish. Enorme hoeveelheden spirituele energie zijn losgelaten in jullie energievelden om jullie te helpen, terwijl de aantallen van jullie die mediteren en bidden met de intentie de mensheid te doen ontwaken blijven toenemen. Dit zou je moeten helpen je innerlijke vertrouwen in Gods plan voor de mensheid te versterken, terwijl je wordt voorzien van een gevoel van rust en sereniteit terwijl je met gretige verwachting uitkijkt naar je moment van ontwaken.

Het gaat gebeuren, dus laat je twijfels los, of vraag je gidsen en engelen om je geloof te versterken, en dat zullen ze doen. Dit is een tijd om te koesteren terwijl de klok aftelt tijdens de resterende periode, wat leidt tot het begin van de nieuwe tijd.

Het lange verblijf van de mensheid in de onrealiteit is bijna voorbij. Er zijn een paar goede momenten geweest, maar over het algemeen is het een pijnlijke en deprimerende ervaring geweest. Hoe langer het duurde hoe meer diepgeworteld jullie harteloze en ongevoelige geloof werd in de noodzaak om sommigen op te offeren voor het 'goede' van anderen. En natuurlijk waren de 'goeden' zij aan jullie kant, en zij die werden geofferd vaak de 'onvermijdelijke collaterale schade' (unavoidable collateral damage) die ongelukkigerwijze toevallig in de weg stonden! De onzinnigheid van dergelijke houdingen is eindelijk doorgedrongen tot de denkgeesten en harten van voldoende aantallen van jullie, om het jullie mogelijk te maken een beetje afstand te nemen van jullie overtuigingen die bijna volledig in steen gehouwen waren geworden, en het jezelf toe te staan om collectief met nieuwe ogen naar kwesties te kijken. 

Nieuwe ogen geven een nieuw perspectief, en dat nieuwe perspectief heeft aangetoond dat zonder vertrouwen en respect voor elkaar, er geen duurzame oplossingen voor kwesties die jullie verdelen kunnen worden gevonden. Velen zijn nu bezig om de praktijken waarmee jullie met elkaar in discussie en onderhandeling omgaan (individueel, of tussen landen) te herzien, zodat nieuwe en verlichte patronen of modellen kunnen worden geformuleerd waardoor alle betrokkenen worden gerespecteerd. Deze praktijken worden dan normale en standaard vormen van gedrag terwijl jullie naar de nieuwe era verhuizen die jullie collectief aan het bouwen zijn, waar die oude en versleten houdingen en overtuigingen geen plaats hebben. 

Op dit moment zenden zij die de weg wijzen, het Licht dragen, of in het algemeen liefdevol werken in de verzorgende beroepen enorme golven van compassie en acceptatie, die over de wereld stromen, respijt brengend naar hen die lijden, als een gevoel van hoop voor, en anticiperend op, de nieuwe tijd, begint hun bewustzijn te doordringen. Dit gevoel van hoop is sterk, nadrukkelijk, en onweerstaanbaar, want het draagt met zich de intentie om te ontwaken in een veel, veel betere wereld waar armoede, ellende, onderdrukking, en dwang niet langer bestaan. Veel van degenen die deze gevoelens ervaren hebben zich nooit tevoren zo hoopvol of zo optimistisch gevoeld, en het is opbeurend maar ook raadselachtig voor hen. 

Nu het aanbreken van de nieuwe tijd steeds dichterbij komt, zullen de aantallen armen of hulpbehoevenden welke dit energieveld van warmte en compassie omhult gestaag verder groeien tot het zelfs de minst spiritueel bewusten omsluit, die zich volkomen verloren en in de steek gelaten voelen terwijl ze diep binnen de illusie strijden om te overleven, hen begeleidend richting ontwaken, tenzij ze anders kiezen. Er zijn er nog een paar, zelfs in bittere armoede, die nog niet bereid zijn om te kiezen voor ontwaken, maar ze zullen niet vergeten noch buiten beschouwing gelaten worden, en als ze zover zijn zal het pad naar ontwaken er voor hen zijn om ze naar huis te leiden. 

De Realiteit is onbegrensd, ondiscriminerend, en totaal accepterend van allen die God geschapen heeft, want allen die zijn geschapen zijn geschapen in Liefde, welke de eeuwige staat is waarnaar allen zullen terugkeren. Als iemand van jullie zorgen of bekommernis heeft over dierbaren van wie je denkt dat ze zich onbewust zijn van de essentiële spiritualiteit van hun natuur, of die niet bereid lijken daar geloof aan te hechten, of waarvan je om enige reden denkt dat ze niet zullen ontwaken, laat die zorgen los want ze zijn volledig ongegrond aangezien God altijd voor Zichzelf zorg draagt, en alle vormen van bewustzijn en gevoel zijn van Hem. Die zorgen houden je alleen maar gehecht of vastklampend aan de illusie terwijl je je zou moeten focussen op het loslaten van al die beperkende en afleidende banden.

Gods Wil voor jullie allemaal is dat je ontwaakt – en dus is het onvermijdelijk dat je dat zult. Want hoe je je op dit moment ook mag voelen, in het grotere schema van de dingen is jouw wil volledig op een lijn met Zijn. Allen zijn vrij om te blijven spelen in de illusie, maar uiteindelijk zullen allen er genoeg van krijgen, en, net als de verloren zoon, zullen allen terugkeren naar Huis naar een magnifiek feestelijk welkom. Iedereen wordt glorieus verwelkomd bij het naar Huis terugkeren; er zijn absoluut geen uitzonderingen want allen worden oneindig geliefd en geëerd voor wie ze werkelijk zijn.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands