Marcadores

dinsdag 27 november 2012

25-11-2012 SaulZonder jullie zou het massa ontwaken niet plaatsvinden   

John Smallman met Saul op 25 nov. 2012De intensiteit van dit nu-moment intensiveert nog verder nu het eigenlijke moment voor jullie ontwaken steeds dichterbij komt. De opwinding en het enthousiasme stijgen, en terughoudendheid wordt steeds moeilijker omdat deze prachtige gebeurtenis, die al zo lang gepland staat, bijna bij jullie is. En toch, voor de meesten van jullie op dit moment op Aarde lijkt het in veel opzichten de normale gang van zaken (business as usual), aangezien de verslagen van schandalen, conflicten - op vele niveaus van de samenleving en in veel gebieden van de wereld - en rampen van allerlei aard doorgaan de mainstream media te beheersen. 

De wonderbaarlijke veranderingen die zich voordoen in veel gebieden worden nauwelijks opgemerkt, laat staan verslag van gedaan – maar dat is wel degelijk ingesteld om te veranderen! De veranderingen zijn van spirituele aard, maar ze zijn erg zichtbaar want ze worden aangetoond door de veranderingen in houding, gedachte, dialoog, en het gedrag die al hebben plaatsgevonden. Ze hebben plaatsgevonden vanwege de spirituele veranderingen die zo velen van jullie ondergaan, nu jullie spirituele evolutie snel vooruitgang boekt ten gevolge van jullie intentie om dit te laten gebeuren, en vanwege de onbeperkte hulp die jullie ontvangen van hen in de spirituele rijken. Jullie hebben gevraagd om hulp, jullie ontvangen een overvloed ervan, en de resultaten zijn inderdaad fenomenaal.

Jullie, die dit lezen of luisteren* naar deze boodschap, weten dat enorme veranderingen ten voordele van de gehele mensheid, en voor de Aarde die jullie menselijk bestaan ondersteunt, in toenemende mate aan het gebeuren zijn terwijl de hulp die nodig is om ze in werking te doen treden versterkt en intensiveert. Hoe meer je je focust op je eigen spirituele essentie in actie te brengen ten behoeve van het menselijke ontwakingsproces, hoe krachtiger en effectiever jullie inspanningen om het te bewerkstelligen wordt. Dit is je taak, dit is waarom je in deze tijd op Aarde bent. Jullie allemaal kozen ervoor betrokken te zijn bij dit massa ontwaken, en zonder jullie zou het niet kunnen gebeuren. Onderschat niet het belang van jullie aanwezigheid of de betekenis van de taak die je zo bereidwillig en liefdevol hebt ondernomen.

Zonder jullie kon het niet gebeuren, dat is waarom jullie zo geëerd worden in de spirituele rijken - hoewel sommigen van jullie af en toe zelfs het bestaan van een liefhebbende God betwijfelen! Je koos ervoor om op Aarde te zijn om te helpen, en op Aarde zijn betekent dat je een enorm geheugenverlies geaccepteerd hebt om het je mogelijk te maken dezelfde soort van verwarring te ervaren als de slapers die jullie zijn komen helpen. Net als zij voel je je verloren en verward, maar met een diep onderliggend gevoel dat je een goddelijk doel hebt, wat je natuurlijk ook hebt. Dat gevoel van doel is zeer positief aan het doorbreken in je bewustzijn, precies op het meest geschikte moment, zodat het je kan helpen om anderen te helpen. En in het kielzog ervan komt een meer bewust weten dat je zonder enige twijfel op de goede weg bent en doet wat je hier kwam doen.

Het volledige begrip van wat je op Aarde komt doen is je nog steeds niet duidelijk, want de illusie is een zeer mistige plaats! Wees gerust dat je schitterend reageert op de eisen die je worden gesteld, en dat de voortgang richting het ontwaken snel en zeer effectief voorwaarts gaat. Ga door met het doorgaan! Je doet fantastisch werk, en een succesvolle afronding van jullie veeleisende inspanningen op Aarde is onvermijdelijk. 

Herinner jezelf er regelmatig aan dat wat je op dit moment ervaart een illusie is, en het teken dat daarvoor in hoge mate indicatief is, is het feit dat ieder van jullie het leven anders waarneemt. Geen twee van jullie hebben precies dezelfde standpunten, overtuigingen, of meningen, en dat feit, wanneer uitgebreid tot de hele planetaire bevolking, legt uit waarom je zulk een onmogelijke taak voor je hebt liggen in het proberen vrede op Aarde te bewerkstelligen. Het ego is het struikelblok, en wat voor een blok dat is! Het was de eerste stap in het opbouwen van het gevoel van afscheiding, van eenzaamheid waarin de illusie voorziet. Dat leidde uiteraard tot intense angst welke op zijn beurt leidde tot wantrouwen.

Liefdevol zijn - wat een daad van de wil is - in elke situatie is de manier om het ego te ontwapenen. Echter, het ego verzet zich... soms inderdaad zeer krachtig. Wat er nu gebeurt op Aarde is een enorme instroom van Liefde die van invloed is op ieder mens, en die doorbreekt in hun bewustzijn, en er op staat dat ze al hun meningen en overtuigingen heroverwegen. En voor de meesten van jullie is dat buitengewoon verontrustend. Het ego is jullie thuis, jullie kasteel geweest, de plek waar je je terugtrok wanneer je bedreigd werd, en van waaruit je anderen veroordeelde voor je angst, pijn en ellende. De Liefde die jullie harten binnenkomt laat je heel duidelijk zien dat dit niet zo is, dat jullie problemen, zorgen en angsten allemaal zelf-opgelegd zijn.

Je ziet dat heel duidelijk gedemonstreerd wanneer je kleine kinderen observeert die overmatig oververmoeid zijn geworden en dan een driftbui krijgen. Niets dat je ze dan kunt bieden om ze te sussen of tot bedaren te brengen heeft dan ook maar enig effect. Ze hebben zich teruggetrokken in hun ego-fort van waaruit ze proberen om alle indringers af te weren. Als ze geslapen hebben en hersteld van hun overweldigende vermoeidheid zijn ze opnieuw de schattige wezens die je kent en waarvan je geniet. 

Maar, als volwassenen, behoud je nog steeds dat ego-fort - hoewel de meerderheid van jullie niet langer driftbuien krijgt. Het goddelijke Liefdesveld dat de planeet omhult penetreert al die ego-forten, en voor hen die diep in slaap blijven is dat inderdaad erg van streek makend. Desalniettemin, de Liefde zal deze solide fortificaties, waarachter je jezelf zo lang verborgen hebt, omarmen en dan oplossen, en wanneer dat gebeurt zal ieder van jullie versteld staan over de mooie en aanlokkelijke aanblik dat Het voor je ontplooit. 

Liefde is je redder, je leidende Licht, je ticket naar huis naar de Realiteit. Dus omarm Het – aangezien Het je 'de vrede van God die alle verstand te boven gaat' biedt. Het is wat jullie allemaal hebben gezocht vanaf het moment van schijnbare afscheiding. Kom naar voren en aanvaard met vreugde je Vaders liefdevolle omhelzing die je constant op ieder moment van je eeuwige bestaan wordt aangeboden; ontdek dat er absoluut niets meer is dat je je wenst, en verzink in die wonderlijk kalme en rustgevende staat wanneer al je angsten, zorgen, en bekommernissen zich gewoon oplossen.

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

* Op de website
(http://johnsmallman2.wordpress.com/) kan deze channeling ook (in het Engels) beluisterd worden, voorgelezen door John Smallman. 


Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands