Marcadores

vrijdag 23 november 2012

21-11-2012 JezusVergeet niet, in de Realiteit is er alleen vreugde

John Smallman met Jezus op 21 nov. 2012
Hier in de spirituele rijken zijn we allemaal geboeid en verbaasd over het geweldige tempo waarop je jezelf hebt ingesteld voor dit laatste deel van jullie terugreis. Jullie vegen onoverwinnelijk verder, al de oude en gedateerde emotionele bagage loslatend die zo zwaar op jullie gedrukt heeft. De kracht van het goddelijke Liefdesveld blijft intensiveren want jullie verbinden je er zo enthousiast mee, vooral als je deelneemt aan wereldwijde meditatie evenementen. 

Je weet dat ze machtig zijn als gevolg van de collectieve groepsintentie die is ingesteld – het maakt niet uit dat de formulering van de intentie varieert met verschillende culturen en talen - wat jullie allemaal samenbrengt je te koppelen aan en integreren met het goddelijke energieveld. Echter, je weet er echt nog niet de helft van! Als je de glorieuze en verbluffend mooie kleuren kon zien dat dat veld om je heen ten toon spreidt, zouden jullie harten zingen! Vooral, natuurlijk, omdat je weet dat jullie allen medescheppers ervan en ermee zijn. 

En natuurlijk het moment voor jullie om in zingen uit te barsten, als jullie je gereserveerde plaatsen in de hemelse koren innemen waarmee je je het meest in harmonie voelt, zal binnenkort bij je zijn. De kracht en de intensiteit van dat moment zal alle resterende sporen van angst of twijfel oplossen waaraan ieder van jullie zich nog zou kunnen vastklampen. Jullie zullen als kleine kinderen zijn die op een feestje aankomen: sommigen van jullie zullen zich enthousiast haasten, terwijl anderen wat op de achtergrond zullen blijven, zich verlegen of een beetje overweldigd voelend door het wonder van deze nieuwe staat. Maar jullie gidsen zullen er zijn om de handen van de verlegen personen vast te houden, en jullie allemaal naar voren leidend zodat jullie vol vertrouwen de goddelijk toegewezen plaatsen kunnen innemen die klaar staan in het hemelse koor van je keuze.

En, als sommigen van jullie denken dat je niet kunt zingen, of dat muziek niet aanwezig is onder je creatieve vermogens en talenten, wees dan voorbereid op een enorme en volslagen inspirerende verrassing wanneer jullie je stem vinden en een worden met de mooie engelachtige harmonieën die jullie koor zo magnifiek uitdrukt. Vergeet niet, in de Realiteit is er alleen vreugde en al de grenzeloze manieren waarop het kan worden uitgedrukt.

Velen van jullie uit christelijke culturen werden misschien een 'tamelijk' misleidend beeld van de hemel gegeven, als een plaats in de wolken waar de engelen hun harpen zaten te spelen, en waar je naartoe zou gaan om je bij hen te voegen na je dood, als je goed was geweest; en jullie christelijke verhalenboeken hadden veel afbeeldingen met scènes van die aard. De meesten van jullie vroegen zich af waarin het plezier daarbij zou kunnen zitten, en dan gespte je misschien je verbeelding vast (?/buckled down) - waar je toegang had tot spirit en je gidsen en engelen – ze veilig verankerend in de 3D-wereld, en je investeerde gehoorzaam in de onwerkelijke fabels waamee je werd gevoed. 

Daarna groeide je op... Je gooide ofwel het hele idee van God, spirit, hemel, en een leven na de dood in de prullenbak, of nam het met enorme hoeveelheden zout en betaalde je bijdrage door de kerk af en toe (Kerstmis, Pasen, bruiloften, en begrafenissen) te bezoeken, en werd ondergedompeld in het ding dat echt telt: de menselijke strijd om te overleven in een gevaarlijk vijandige wereld. Degenen onder jullie van andere religieuze culturen, of geen, zullen hun eigen culturele fabels verteld zijn, en zullen op dezelfde manier verder zijn gegaan wanneer je de volwassenheid bereikte.

De meesten van jullie die dit lezen of ernaar luisteren* zijn de cirkel rond gegaan, in dat je nu weet en accepteert dat je spirituele evolutie het doel van je leven op Aarde is. Je hebt tijd en energie besteed dit besef, dit bewustzijn, uit te zoeken, en nu voel je je zeer comfortabel bij je nieuwe, volwassen gevoel van de spirituele betekenis van het leven.

Nogmaals, de meesten van jullie hebben een pad dat past bij je intuïtieve gevoel van de bedoeling, en het blijft evolueren als je jezelf toestaat om steeds meer bewust te worden van je spirituele erfenis via bidden, contemplatie en meditatie. En dit is het pad naar je ontwaken, want je realiseert je of hebt al ontdekt dat God Liefde is. Je weet dat dit waar is want de onblusbare vlam van die Liefde brandt altijd binnenin je. Het is niet altijd toegankelijk; je moet stil zijn, met je denkgeest tot rust gebracht of op zijn minst je niet onnodig storend met zorgelijke of angstige gedachten. Desalniettemin, je weet dat je een spirit bent die een menselijke ervaring heeft voor de lessen die je nodig had en koos om te leren, en voorts dat je precies zoals gepland op je hemelse bestemming zult aankomen.

Dit wetende geeft je de kracht en het vertrouwen vast te houden aan je spirituele pad - terwijl je groeit in compassie en acceptatie – en omgaat met de kwesties en problemen die een menselijk bestaan en aanhoudende menselijke relaties voortdurend bieden. Het punt is dat je dit allemaal wel weet, maar de afleidingen van de illusie blijven je vangen en je naar beneden sleuren in de conflicten en meningsverschillen waarmee je lijkt te zijn omgeven. 

Vrede kan worden gevonden door jezelf eraan te herinneren dat deze omgeving en de problemen waarmee jullie voortdurend te maken hebben illusoir zijn - ze kunnen jou of iemand anders niet permanent benadelen of beschadigen – en dat je op de weg naar ontwaken bent uit deze voortdurende nachtmerrie van pijn en lijden. Het is niet je natuurlijke staat, het is in het proces van ontbinding, en je natuurlijke staat van volledig bewustzijn waarin je bezig bent terug te keren is eeuwig, en zal je eeuwigdurend geluk brengen. Je weet het, je gelooft het, dus breng het voortdurend in je bewustzijn op deze laatste fase van je terugreis. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

* Op de website 
(http://johnsmallman2.wordpress.com/) kan deze channeling ook (in het Engels) beluisterd worden, voorgelezen door John Smallman. 


Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands