Marcadores

donderdag 8 november 2012

07-11-2012 SaulWellness is de staat waarin je je in vrede voelt  

John Smallman met Saul op 7 nov. 2012Wellness gaat jullie allemaal omhullen. Wellness is de staat waarin je je in vrede voelt, tevreden, bedaard, alert; niet je angstig dingen afvragend over sommige 3D zaken in je persoonlijke leven of dat van de mensheid. Het is de staat die je zoekt en aanmoedigt om je te omhullen wanneer je bidt of mediteert, en waarin je al je angsten en zorgen via de Heilige Geest overgeeft aan je Vader.

Het activeert zich echt heel goed als je stopt met proberen te beredeneren of je daar al dan niet komt, of dat je een goede meditatieve houding of bescheiden intentie verwezenlijkt. Je verstand gebruiken om vast te stellen hoe goed of hoe slecht je het doet is een weigering je over te geven binnen het moment en moedigt verdere angst aan. 

Vertrouw erop dat je in je Vaders Aanwezigheid bent - wat je intentie is – en weet dat je daarom dus daar bent. Je gevoel daarvan kan zwak of onbestaand zijn, maar je intentie betekent dat je bent waar je wilde zijn: in vrede in Gods Aanwezigheid. Dus laat de afleidingen die door je denkgeest stromen je niet storen. Je intentie garandeert je succes omdat God altijd je intentie eert. De sluiers van de illusie kunnen bijna ondoordringbaar lijken, maar je bent nooit alleen, ongemerkt, of onbemind – want jullie zijn je Vaders innig gekoesterde kinderen. Vertrouw op Hem, zoals Hij jouw vertrouwt; je weet dat dat zin heeft. 

Wanneer je ook maar bidt of mediteert, word je gehoord, iedere keer weer. Vaak neemt je angstige houding je bewustzijn in bezit: 'Is er werkelijk een God? En zelfs als die er is, waarom zou Hij naar mij luisteren? Hoe dan ook, hij heeft veel belangrijker zaken die Zijn aandacht vragen' – een nooit eindigende stroom van angsten – en je denkgeest vult zich tot overlopens met afleidingen. Geef je over aan Zijn oneindige Liefde voor jou, en accepteer dat Hij je hoort.

Jullie zijn, ieder van jullie, op je spirituele pad en precies op het punt dat op dit moment geschikt voor je is. En je gaat zonder afwijken voorwaarts naar je onvermijdelijke ontwaken. Er is slechts Realiteit; de illusie is onwerkelijk en daarom is er geen andere mogelijkheid dan ontwaken. Je kunt er nog steeds voor kiezen dat sublieme moment uit te stellen, maar dat doen legt je alleen maar verder lijden op, dus waarom zou je? Wees niet bang om te ontwaken in Gods Aanwezigheid, omdat je denkt Hem onwaardig te zijn. God schiep jou, en niets dat Hij schept kan op enige manier Hem onwaardig zijn.

Het is jullie cultureel ingebakken gevoel van onwaardigheid, dat oorspronkelijk afkomstig is van jullie beslissing om jezelf af te scheiden van de Realiteit en je terug te trekken in je illusoire omgeving van pijn en lijden, dat aanmoedigt, in feite eist, dat je met elkaar wedijvert om te bewijzen dat je de beste bent - en zodoende dat gevoel van onwaardigheid te overwinnen. Een gevoel van onwaardigheid is een zware last om te dragen, en je probeert die last te verlichten door oordeel en veroordeling van anderen. Het werkt niet omdat diep in jezelf dat gevoel stevig vastgezet is door je overtuiging dat je God beledigd hebt, en vele religies hebben een gevoel van onwaardigheid tot een deugd gemaakt waartoe ze je aanmoedigen je er aan vast te klampen. Dus, om te ontsnappen aan de pijn die dit geloof bij je veroorzaakt, wedijveren jullie met elkaar voor de goedkeuring van sommige menselijke autoriteitsfiguren - een ouder, oudere broer, oudere zus, leraar, geestelijke, echtgenoot, baas, president, koning, paus - die gewoon een van Gods andere geliefde kinderen is, net als jij.

Meditatie en gebed kan jullie naar de diepte van je wezen brengen, waar je het bewustzijn kunt blootleggen dat je een kind van God bent – en, dus, Hem en Zijn Liefde voor jou volkomen waardig. Er is niets dat je moet bewijzen; er is geen offer dat je moet brengen; geen eerbetoon dat je verschuldigd bent. Sommigen van jullie hebben deze onbetwistbare waarheid in jezelf ontdekt en het heeft je onnoemelijke vreugde bezorgd. 

Wanneer jullie ontwaken uit de illusie zal de waarheid hiervan voor je voortschijnen als een briljant punt om je op te focussen, het wonder bevestigend van je glorieuze relatie met je Vader. 

Zelfs nu, jullie allen weten deze waarheid. Het is alleen vanwege de ingebakken angsten en twijfels die de illusie ondersteunt, dat je in ontkenning bent geweest om je eeuwige goddelijke verbinding niet te herkennen. De Realiteit conflicteert met jullie verouderde en ingesleten overtuigingen over jezelf, maar omdat ze vertrouwd zijn blijf je erbij. Jullie ingebakken gevoel van de menselijke identiteit is bang voor veranderingen en is terughoudend om ze toe te staan, laat staan jezelf aan te moedigen jezelf te bevrijden om God te kennen. Wanneer je ontwaakt, zullen die laatste twijfels en angsten weg zijn. Blijf, tot die tijd, jezelf eraan herinneren dat ze ongegrond zijn en dat jullie wezens zijn van perfectie, jezelf spoedig herkennend als wie jullie werkelijk zijn. 

Met heel veel liefde, Saul. 


Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands