Marcadores

dinsdag 20 november 2012

18-11-2012 JezusHet leven zal een vreugde worden

John Smallman met Jezus op 18 nov. 2012Onder de Lichtwerkers en wegwijzers intensiveert de opwinding in anticipatie op het op handen zijnde ontwaken van de mensheid. Jullie zijn uitgenodigd om deze aan te moedigen, want enthousiasme en opwinding sturen je intentie, en het is jullie collectieve intentie dat het tot stand zal brengen. Het is jullie ontwaken en jullie zorgen dat het plaats vindt. Je hebt onbeperkte hulp van je gidsen en engelen, maar het is jouw beslissing, jouw intentie, die het plaats laat vinden. Allegorie: je wilt een hoek van je auto omhoog los van de grond laten komen om een wiel te verwisselen. 

Daarvoor heb je niet de kracht, maar je hebt wel een krik. Je plaatst de krik onder het hefpunt en pompt (draait) de handle (de intentie om het wiel van de grond los te laten komen) en de krik (de spirituele hulp van je gidsen en engelen) zal het voertuig moeiteloos omhoog brengen, en dus wordt je intentie bereikt. Bewaar jullie collectieve intentie om de mensheid te laten ontwaken (massa-meditaties zijn een zeer effectieve manier om die intentie te behouden en intensiveren) en breng het tot stand.

Zoals jullie weten, jullie onvermoeibare inspanningen om jezelf en de mensheid te doen ontwaken en de illusie los te laten worden hier in de spirituele rijken zeer geëerd, waar, zou je dat wensen, je spoedig in staat bent je met ons te verenigen en direct en onmiskenbaar het wonder van Gods Liefde voor Zijn volledige schepping te ervaren. Het goddelijke Liefdesveld, waarin de volledige schepping permanent woont, is ook jullie eeuwige Thuis. Het wacht geduldig op jullie terugkeer, wetende dat jullie de intentie hebben terug te keren en dat jullie zullen terugkeren. 

Wanneer jullie dat doen zal het zijn of je er nooit weg bent geweest, wat je natuurlijk ook niet hebt gedaan. Iedereen kijkt er naar uit om te genieten van de vreugde en verwondering die jullie gezichten zal oplichten wanneer je ontwaakt en het goddelijk Licht van de Realiteit je baadt in de schittering van Zijn glorie.

Het lijkt erop dat je een buitensporig lange tijd op dit moment hebt gewacht, en binnen de illusie, waar je je hebt opgehouden, zijn inderdaad eonen verstreken sinds je de keuze hebt gemaakt om jezelf af te scheiden van de Realiteit. En binnen de illusie is dat een zeer verwarrend en vaak verkeerd begrepen concept - een kort moment in de eeuwigheid dat eonen in tijd duurt in de illusie. In feite maakt het helemaal geen zin, dus doe niet eens een poging om het te beredeneren. Focus in plaats daarvan op je intentie voor een groots ontwaken - en laat het gebeuren. 

Gezamenlijk is de visie van de mensheid voor de toekomst aan het veranderen, en met die verandering in perceptie presenteren machtige mogelijkheden zich aan je die, wanneer er gebruik van wordt gemaakt, jullie allen enorm ten voordele zal zijn op manieren die je je onmogelijk kunt voorstellen. Het nieuwe tijdperk zal niet alleen oplossingen mogelijk maken voor alle problemen en kwesties die de mensheid plagen om te worden gevonden en ten uitvoer gebracht, maar het zal ook voorzien in nieuwe vergezichten van grote schoonheid om als nieuwe concepten en creatieve ideeën te verkennen die in je denkgeest opkomen, verdere wegen van verkenning tot vreugde en verbazing suggererend.

De strijd en zorgen die je terneergedrukt hebben, en die je regelmatig hebben doen afvragen of het leven überhaupt enige zin of waarde heeft, zullen verdwenen zijn – om nimmer terug te keren. Het leven zal een vreugde worden, gevuld met fascinerende anticipatie op toekomstige gebeurtenissen en activiteiten die onmetelijk zullen toevoegen aan het geluk dat je in het huidige moment al ervaart. 

Het zal het soort leven zijn dat je Vader altijd voor je voor ogen heeft gehad, levens die harmonieus resoneren in een eindeloze verscheidenheid van stijlen om aan ieder van je wensen tegemoet te komen – vredige ontspanning door een rustig riviertje dat door lieflijke weiden stroomt met de schaduw van overhangende bomen; vitaal en opwindend leven in het windgedreven buiswater naast een stormachtige oceaan; leven gevuld met de perfecte melodieuze harmonie van samenwerkende orkesten en koren; leven opgebeurd door de fantastische geuren van prachtige tuinen; leven geïnspireerd door de boeiende smaken van nieuw en intrigerend voedsel; en myriaden andere begeerlijkheden die je je nu nog niet kunt indenken. 

Niemand zal het onmogelijk worden gemaakt het leven ieder moment volledig te genieten, aangezien alles wat je je kunt bedenken instant door je intentie wordt gecreëerd zo te zijn. 

Waarlijk, jullie hebben een zeer gunstig moment gekozen om het leven op Aarde te ervaren nu de mensheid ontwaakt uit deze lange en vermoeiende reis die voor jullie allemaal heeft geleid tot een enorme ongerustheid, angst en lijden. De tijd voor dit soort ervaringen is voorbij, en jullie hebben de intentie gekozen om vooruit te gaan de Liefde in. Het is het veld waarin alles wat God schept eeuwig bestaat, en de reden dat je Het niet ervaart en niet hebt ervaren is vanwege je keuze om deel te nemen in het denkbeeldige concept van afscheiding van Hem en van elkaar. 

Maar de Realiteit is alles wat bestaat, en God schiep Het in Liefde voor Zijn eigen eeuwige vreugde en voor dat van Zijn geliefde kinderen. En, natuurlijk, zijn kinderen zijn veel groter in aantal dan je je kunt voorstellen. Mensen zijn maar een kleine groep onder de grote en diverse koren van bewust voelende wezens die Hem Vader noemen. Wanneer je terugkeert van je denkbeeldige staat van afscheiding naar je rechtmatige plaats in de Hemel zal je vreugde en dat van de gehele schepping grenzeloos zijn. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands