Marcadores

dinsdag 6 november 2012

04-11-2012 SaulDe schittering die volkomen al je verwachtingen overtreft over hoe de Hemel zou kunnen zijn   

John Smallman met Saul op 4 nov. 2012


De weg vooruit is vrij en onbelemmerd terwijl jullie het einde naderen van jullie reis terug naar de Realiteit. Echter, er kunnen tijdelijk kleinere obstakels optreden die geen probleem zullen vormen terwijl je over het laatste rechte stuk naar de finish racet naar waar de verwelkomende samenkomst zich heeft verzameld om je met een prachtige ere-ceremonie te begroeten ter erkenning van de veeleisende taak die je zo deskundig en voortvarend volbracht hebt. 

Binnen de illusie komen er onnoemelijke aantallen losse, individuele menselijke energiedraden samen op een prachtig weefsel van acceptatie, vergeving, verzoening, en onvoorwaardelijke liefde, van het soort dat nog nooit eerder zelfs bedacht is in relatie tot jullie interacties met elkaar en met de planeet. Een nieuwe tijd staat op het punt geboren te worden – een nieuwe tijd waarvoor je hebt gebeden en op gehoopt tijdens vele uitputtende levens. Vrede en een overvloed aan alles wat nodig is om vreugde, tevredenheid, en een liefdevolle staat van harmonie en samenwerking te brengen voor allen op Aarde, staat op het punt je te omhullen.

Jullie hebben gestaag aan je weg naar huis gewerkt richting dit loslaten van de ellende en het lijden dat jullie een buitensporige hoeveelheid tijd heeft overspoeld, en jullie eersteklas inspanningen worden binnenkort volledig beloond. Het is inderdaad een vreugde voor mij om jullie een kleine indicatie te geven van wat jullie kunnen verwachten als je ontwaakt, want jullie hebben je zo vastberaden zo lang naar deze bestemming gevochten, en jullie liefde, bemoediging en inspiratie te bieden verbindt me heel positief met de liefde die uit jullie harten stroomt als je je opent voor het goddelijke veld van onvoorwaardelijke Liefde dat helemaal rondom je is en je helpt bij het ontwaken. We zijn allen eeuwig een, en jullie zullen spoedig het wonder van die goddelijke waarheid ervaren.

Als jullie doorgaan je hart te openen stijgt je frequentie, het je mogelijk makend jezelf steeds vollediger in dit veld te integreren, waarvan jullie allen essentiële en onvervangbare aspecten zijn, en je bewustzijn daarvan toestaand te versterken en te intensiveren. Hoe meer je je op deze manier ontwikkelt, hoe sterker je geloof in Gods oneindige Liefde voor jou en Zijn Wil dat je ontwaakt wordt. Als gevolg daarvan vermindert je interesse in de afleidingen van de illusie – oordeel, schuld, woede, angst en conflict – om te worden vervangen door een toenemend bewustzijn van de waanzin van het hen toestaan je te beïnvloeden of te motiveren.

Het bewustzijn van de eenheid van de gehele schepping groeit exponentieel rond de planeet, net als liefde en enthousiaste acceptatie van de individuele creatieve genialiteit in ieder van jullie. Jullie Vader schiep ieder van jullie als perfecte goddelijke wezens; derhalve is ieder van jullie ook een creatief genie met opzienbarende mogelijkheden die je met intense voldoening zult kunnen gebruiken wanneer je originele en inspirerende projecten gaat ontwerpen en ontwikkelen om te delen en samen van te genieten. 
Als kinderen van God zijn jullie vaardigheden en talenten eindeloos. In menselijke termen is het alsof jullie allemaal het potentieel hebben grote schilders, dichters, schrijvers, componisten, musici, en dansers te zijn – stel je enige potentiële vaardigheid voor die je zou willen ontwikkelen – en wanneer je ontwaakt zullen die talenten losbarsten in een opwinding van enthousiaste activiteiten. Wat ons te wachten staat is een onbegrensde selectie van magnifieke mogelijkheden, waarvan je gebruik kunt maken in een leven van oneindige verwondering, je steeds maar verder leidend door de goddelijke tuin waarvan de schoonheid en verrassingen continu al je zintuigen zullen verrukken.

In Realiteit wacht het Leven op je! Wat je hebt ervaren binnen de illusie is alleen maar een zeer slechte en inadequate expressie van het leven, die spoedig vergeten zal zijn wanneer de altijddurende betoverende wonderen die God voor je heeft voorbereid jullie denkgeesten in spontane verbazing ondersteboven zullen blazen (blow your minds). Wat jullie eonenlang hebben geleden en ondergaan zal zonder een spoor weggezonken zijn; niet het minste deeltje van die gruwelijke ervaringen zal jullie zintuigen verstoren wanneer jullie ontwaken uit die droom in de schittering die volstrekt al jullie verwachtingen overtreft van wat de Hemel zou kunnen zijn. Thuis is waar je hart is (home is where the heart is), en jullie harten zijn jullie naar Huis aan het leiden!

Met heel veel liefde, Saul. 


Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands