Marcadores

woensdag 10 oktober 2012

07-10-2012 Jezus
Het is tijd voor het ontwikkelen van vertrouwen door het te beoefenen

John Smallman met Jezus op 7 okt. 2012

De mensheid is op schema om te ontwaken zoals goddelijk gepland, en dat schema zal worden gehandhaafd, want het is jouw wil en Gods wil. 

Focus op die kennis en laat alle twijfels en angsten los waaraan je vasthoudt want ze maken je depressief en verlagen de frequentie van je energieveld. Wanneer jullie je hart openen voor de Liefde die jullie omringt, verhoogt je frequentie en je energie wordt sterker en stemt zich meer volledig af met de goddelijke Ene. Je bent een met je Vader, maar de afleidingen van de illusie leiden je weg van je herinnering daarvan en verbergen het voor je, dat is waarom je je alleen en afgescheiden voelt. 

Je Vader houdt je altijd in Gedachten, want Hij houdt van je en wil alleen je eeuwige geluk. En de kennis die je daarvan hebt is altijd bij je, ook al heb je ervoor gekozen om je daar niet bewust van te zijn terwijl je je spelletjes speelt: Zijn bestaan ontkennend; of, als je in hem gelooft, je afvragend of Hij anderen meer lief heeft dan jou; je afvragend of Hij zich wel bewust van je is, laat staan echt om je geeft en van je houdt. Wanneer je je intense focus op illusoire zaken loslaat – de zorgen en angsten van het dagelijks leven, en je eigen tekortkomingen – en begint het leven te accepteren precies zoals Het is wanneer het door je heen stroomt, maken jullie ruimte voor Zijn Liefde om jullie harten binnen te gaan, en beginnen jullie je bewust te worden dat Het altijd bij je is, net zoals jullie altijd bij Hem zijn. Vrede begint angst te vervangen in je dagelijkse leven. 

De relatie die ieder van jullie heeft met je hemelse Vader is heel schitterend. Niemand is uitgesloten want jullie zijn allemaal volmaakte goddelijk creaties in wie Hij behagen schept. In de illusie, wanneer je jezelf als afgescheiden ziet van elkaar en je je bezig houdt met oordeel, sluit je jezelf af van de kennis van je eenheid met Hem en bouw je voor jezelf een staat van angst. Vervolgens voel je je heel onzeker en construeer je defensieve barrières rond jezelf om degenen waarvan je gelooft dat ze je zouden kunnen aanvallen te pareren en ondervangen.

Om een staat van vrede en overvloed voor iedereen op Aarde te laten ontstaan, is het essentieel dat je je angsten loslaat en erop vertrouwt dat jullie allemaal het beste voorhebben met ieder ander. Meestal, natuurlijk, focus je je op het massale verraad van vertrouwen waarmee de menselijke geschiedenis wordt overstelpt, en waarvan je continu het bewijs ziet overal waar je kijkt. Als gevolg daarvan investeerde je in de energie van angst die klaarblijkelijk zo alles-doordringend en verleidelijk is, en besloot je om anderen alleen te vertrouwen wanneer ze door hun daden en gedrag bewijzen dat ze zelf vertrouwenswaardig zijn. Op iemand anders wachten om 'het goede te doen' zorgt ervoor dat het nooit zal gebeuren.

De spirituele energie die de planeet omhult is sterk geladen, intens krachtig, en op zijn plaats om jullie te helpen het goede te doen, door jullie harten te openen en lief te hebben, te vertrouwen en elkaar te vergeven. Wanneer je dat doet, aanvankelijk stapje voor stapje (in small ways), zul je verrast zijn hoe effectief dat is in het ontwapenen van hen waarvan je dacht dat ze je waarschijnlijk gingen aanvallen. 

Dit is een tijd voor het ontwikkelen van vertrouwen door het te beoefenen met familie en vrienden. Het zal niet altijd worden gehonoreerd, maar je zult merken dat je de kracht en de liefde hebt om hen te vergeven als het dat niet wordt. Begrijp dat terwijl in vroeger tijden vertrouwen gelijk stond aan het je blootstellen om een prooi te worden en voor gek te worden uitgemaakt, de liefdevolle energieën die de Aarde nu omhullen uitnodigend en bemoedigend zijn voor iedereen om hun houdingen en gedragingen te veranderen en het nieuwe tijdperk van vrede en overvloed binnen te gaan dat in aantocht is. Dit zijn enorm krachtige energieën en ze zijn zeer ondersteunend voor jullie inspanningen om liefdevol en vredig te worden. 

Er is niemand op aarde die deze energieën niet voelt, en natuurlijk, degenen die in oorlog zijn met zichzelf – en ieder die zich bezighoudt met conflicten van welke soort of op welke schaal ook is in oorlog met zichzelf – en die preventieve aanvallen zouden willen uitvoeren op anderen, zouden ze de mogelijkheid krijgen om dat te doen, zullen terughoudend zijn om deze energieën van Liefde te accepteren en er zich mee te verbinden. Hun angst is goed ontwikkeld ten gevolge van eonen van verraad. Desalniettemin verlangen ze ernaar zich veilig te voelen, zich geliefd te voelen, zich gerespecteerd te voelen, en dus als ze houdingen en gedrag ervaren dat eerlijkheid, integriteit, acceptatie, en vertrouwen laat zien, zullen ze beginnen zichzelf toe te staan te worden geleid door deze energieën en beginnen de barrières te verlagen waarmee zij zich omringd hebben.

De weg vooruit verloopt via liefdevol en betrouwbaar gedrag, ongeacht hoe laag de kans op succes bij een dergelijke grote omslag of gedragsverandering ook mag lijken. Jullie worden goddelijk geleid, jullie worden goddelijk ondersteund, en jullie weten in je hart dat dit de enige weg is. Wees daarom liefdevol, meelevend, en vergevingsgezind, omdat je weet dat alle aanvallen een roep om liefde zijn, en je weet dat de Liefde die je elk moment ondersteunt onoverwinnelijk en onweerstaanbaar is.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus

Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands