Marcadores

maandag 15 oktober 2012

20-05-2012 Jezus

… je voor te bereiden op de prachtige feesten die jullie ontwaken zal initiëren.

John Smallman met Jezus op 20 mei 2012

Terwijl het jaar 2012 rustig en gestaag verder stroomt, is er veel gebeurd dat er voor zal zorgen dat de goddelijke uitkomst gepland voor de mensheid in werking zal treden. Enorme hoeveelheden goddelijke energie zijn in jullie hart gegoten om je voor te bereiden op de prachtige feesten die jullie ontwaken zal initiëren. Jullie hebben je al eonen op dit doel gericht, en toch heeft je ervaring je grotendeels doen geloven dat de mensheid als een geheel maar heel weinig spirituele vooruitgang heeft geboekt.  Echter, dit is niet het geval.  Wat in jouw ogen een constante strijd was – met maar weinig dat is geleerd van het lijden dat dat heeft veroorzaakt – is eigenlijk een enorm succesvol spiritueel onderwijs voor jullie allen geweest.


Als je je gewoon focust op de vooruitgang die is geboekt in de afgelopen decennia, waarin toenemende aantallen van jullie intens bewust zijn geworden van de noodzaak voor veranderingen in de manier waarop je elkaar behandelt en op elkaar reageert, kunnen jullie zien dat, plotseling, zorg en aandacht voor elkaar zaken zijn geworden die jullie enthousiast oppakken.  De veranderingen die in zo'n korte periode over de gehele planeet zijn opgetreden, als gevolg van deze stijging van het bewustzijn, zijn werkelijk fenomenaal.

Je hebt de neiging je te focussen op het slechte nieuws dat de media continu in jullie aandacht brengen, en natuurlijk, je daarvan bewust zijnde herinnert je eraan dat velen nog steeds het wereldwijde gewetenloze  lijden ondergaan en dat er vele grote problemen zijn die moeten worden opgelost.  Maar het punt is dat slechts honderd jaar geleden de meesten van jullie dat voor kennisgeving hadden aangenomen, na eeuwen van het ervaren van bijna continue strijd en verraad, dat dat was hoe de wereld functioneert, terwijl er nu een zeer sterke liefdevolle intentie is om deze problemen aan te pakken en het wereldwijde lijden te beëindigen.

Dit is waarlijk een enorm in het oog springende verandering in houding, een opening van het hart met liefde en compassie, en een intens verlangen om een einde te maken aan het schijnbaar eindeloze en volkomen onnodige lijden van de mensheid.  Het is deze opening van jullie harten die de goddelijke energieën heeft toegestaan, die altijd voor je beschikbaar zijn geweest, met toenemende intensiteit door je heen te stromen en je verder te brengen naar dit punt – het omslagpunt – wanneer het Licht uiteindelijk en definitief het donker zal wegsturen, en wanneer dit gebeurt zal het zijn alsof het nooit had bestaan, wat het natuurlijk ook niet heeft gedaan.
Terwijl er nog steeds veel te doen is voorafgaand aan het grote ontwaken – en dat zal allemaal snel en gemakkelijk worden voltooid want jullie ontvangen en aanvaarden allemaal enorme hoeveelheden hulp en leiding vanuit de spirituele rijken – ben je jezelf een aantal gelukwensende complimenten verschuldigd voor wat je al hebt bereikt.  De intensiteit van jullie vastberadenheid om te ontwaken is heel verbazingwekkend, en het zal niet worden gedwarsboomd.

Ga verder met je gebeden, je meditaties, je positieve intenties om alle niet-liefdevolle houdingen los te laten, en sta de dingen die als gevolg daarvan in je opkomen toe om gewoon door je heen te stromen zonder je ermee bezig te houden of pogen het te analyseren of zijn reden van bestaan te begrijpen.  Je intentie het los te laten is het enige dat nodig is; je erop focussen, je dingen daarover afvragen, en proberen voor jezelf uit te leggen waar dat allemaal vandaan komt (je opvoeding, je ouders, vorige levens etc.) is een beetje als het openen van een vuilnisbak met rottend afval-voedsel – zinloos, en echt heel onaangenaam.  Dus weersta de verleiding om het te onderzoeken; het is nutteloos en zet een rem op je vooruitgang.

Vergeet niet, je bent op het pad naar je ontwaken, er zijn geen omleidingen of uitstapjes om je van je pad af te brengen of te vertragen, en bemerk dat je inderdaad een zeer duidelijk gevoel kunt krijgen dat alles tot vervulling komt zoals goddelijk beloofd.  Wees ontspannen in dat gevoel van verwachting, feliciteer jezelf opnieuw, en weet dat als gevolg van al jullie voortreffelijke inspanningen, jullie in lijn zijn met de wil van God.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.
Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands