Marcadores

dinsdag 23 oktober 2012

21-10-2012 Jezus

Het leven voor iedereen op aarde zal drastisch veranderen  

John Smallman met Jezus op 21 okt. 2012


De mensheid staat op het punt van een verbazingwekkende ontwikkeling van enorme betekenis in jullie spirituele evolutie. Jullie volledige Aarde-geschiedenis heeft jullie naar dit moment toe geleid, dus het is echt een heel bijzondere tijd om een menselijk bestaan in te ervaren. Hoewel de meesten van jullie die gechannelde boodschappen lezen en jullie ware spirituele identiteit of doeleinden zoeken ervoor kozen hier te zijn om te helpen bij het massale ontwaken van de mensheid, is niemand van de bevolking van planeet Aarde op dit punt van jullie en haar evolutie hier per toeval. Iedereen op Aarde is hier in deze tijd door hun eigen keuze en heeft een essentiële opdracht die niemand anders kon vervullen. Iedere ziel heeft een hoogste en unieke waarde die door God in hen is geplaatst op het moment van hun schepping, en hun spirituele doel is gewoon om dit te demonstreren. 

Hoewel er veel van een negatieve aard op Aarde plaatsvindt dat voor velen lijden en pijn veroorzaakt, heeft het een doel. De illusie, die jullie zovele eonen geleden bouwden, is door vele evolutionaire en crisis-verscheurde stadia gegaan die healing benodigen, en die healing is een doorgaand proces die haar voltooiing nadert nu het moment van jullie ontwaken dichterbij komt. Waar er ook maar activiteiten worden gepland of plaatsvinden die zich verzetten tegen de Liefde, is er een mogelijkheid om healing te laten plaatsvinden, en het goddelijke Liefdesveld dat de mensheid omgeeft en omhult is haar focus op die plekken aan het intensiveren en verfijnen om te verzekeren dat dat gebeurt. 

Wanneer je mediteert of bidt wordt de kracht van je intentie om liefde en healing te sturen naar waar ook op de planeet waar disharmonie, confrontatie, lijden, of geweld plaatsvindt, altijd exponentieel vergroot als gevolg van dit goddelijke Liefdesveld waarin iedereen is gehuld. Denk nooit dat je gebeden, intenties, of meditatie-momenten vruchteloos zijn, ze zijn van onschatbare waarde in het proces van ontwaken waarvoor jullie allen hier zijn om bij te helpen. Jullie hulp is altijd nodig, is altijd nuttig, en wordt altijd zeer dankbaar ontvangen. 

Het leven voor iedereen op Aarde zal drastisch veranderen aangezien de veranderingen die ontwaken met zich mee zullen brengen effect gaan sorteren. Ontwaakte mensen kunnen niet, en willen niet, deelnemen aan vormen van gedrag of activiteiten die op de geringste manier opzettelijk schadelijk zijn voor een ander. Rustige, vriendelijke, en harmonieuze interacties zullen zichzelf tentoon spreiden in alle relaties op ieder niveau van persoonlijke en collectieve ontmoetingen.

Er zijn zo ontzettend veel manieren waarop bewust voelende wezens kunnen communiceren en interacteren die positief, vreugdevol en vervullend zijn, dat we ons hier in de spirituele rijken erover verwonderen waarom jullie ervoor kiezen om zo veel tijd door te brengen met boze confrontatie en onenigheid. Het kan je niet ontgaan te zien hoe ineffectief die vormen van communicatie zijn, en toch volharden jullie in het gebruik ervan. Het zijn inderdaad ego-activiteiten, en ze brengen je op zijn minst evenveel lijden toe als degene waartegen ze zijn gericht. Echter, we zien dat terwijl jullie richting ontwaken gaan steeds meer van jullie zich eindelijk de idiotie realiseren van veel van jullie huidige communicatie-methoden – b.v. een inflexibele intentieverklaring, gevolgd door de bedreiging die krachtig uit te voeren ongeacht de wensen van anderen of de consequenties van die acties. 

Dit besef is niet gelokaliseerd, maar verspreidt zich over de gehele mensheid. Desalniettemin zijn er nog steeds veel mensen in posities van gezag, of die gekozen willen worden in posities van gezag, die zich nog niet bewust zijn dat deze oude, ongevoelige, en onwerkbare methodes niet alleen uit de gratie geraakt zijn maar ook niet langer geaccepteerd worden, waarschijnlijk omdat ze het zo druk hebben hun eigen ego-agenda's te bevorderen. Als gevolg daarvan zullen ze ongetwijfeld nogal verbaasd zijn als ze merken dat ze uit hun posities van gezag verwijderd zijn of er niet (meer) in gekozen want als gevolg van hun opvattingen en houdingen is het niet langer passend dat ze die nog mogen hebben. 

Ontwaken binnen de Realiteit is een werkelijk schitterende prestatie. En ja, het was altijd Gods Wil dat je dient te ontwaken. Absoluut niets zou kunnen voorkomen dat je dat doet, maar er was een enorme hoeveelheid noodzakelijk voorbereidend werk dat ieder moest voltooien voordat je klaar was om de goddelijke omgeving van zuivere en oneindige Liefde binnen te gaan. 

Zonder die voorbereiding zou toegang je geweigerd moeten worden want de schittering van Gods goddelijke Tegenwoordigheid, het Licht van zijn Liefde, zou in jou een staat hebben veroorzaakt van een dermate extreme shock dat het je meerdere eonen zou hebben gekost om daarvan te herstellen voor je genoeg kracht herwonnen had om je ascensie te herstarten. Zijn Liefde voor jou is zo ver bezijden je vermogen om je te kunnen voorstellen dat geen enkele poging om Het je te beschrijven Het recht zou doen. Weet gewoon dat alles wat je hebt meegemaakt in jouw illusoire wereld, terwijl je speelde met het idee van scheiding, zo duister werd dat voor je eigen bescherming jouw terugkeer naar de goddelijke rijken op geen enkele andere manier had kunnen worden ondernomen. 

Nu is de reis bijna over. Jullie Vaders Liefde schijnt ieder moment op je met een intensiteit die jouw warm aanmoedigt en beschermt terwijl je de laatste etappes in deze lange en moeizame inspanning voltooit. Je bent bijna Thuis, dus verheug je in de wetenschap dat niets je aankomst kan verhinderen, en dat het daarop volgende welkom je zal optillen naar niveaus van geluk ver buiten je stoutste fantasieën.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus


Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands