Marcadores

donderdag 11 oktober 2012

10-10-2012 SaulHet vraagt om grote kracht om niet in het drama van de egoïstische ambities te worden getrokken

John Smallman met Saul op 10 okt. 2012


De goddelijke energieën die de planeet omhullen blijven zich versterken en intensiveren terwijl toenemende aantallen mensen hun hart beginnen te openen om te ontvangen van dat waar ze eonen naar gezocht hebben, namelijk een gevoel of bewustzijn van het feit dat ze eeuwig worden geliefd door hun oneindig vriendelijke en genereuze Vader. 

Wanneer jullie je hart verder openen en dit bewustzijn stimuleren, groeit deze zekerheid, en de goddelijke energieën reageren door verhogen en uitbreiden. Jouw vastbesloten intentie om je bewust te zijn van Gods Liefde wordt door hem herkend, en dus versterkt en intensiveert Hij het energieveld dat je omhult, en dit is het dat je voorwaarts brengt naar je onvermijdelijke ontwaken toe. 

Hij heeft altijd gewenst dat je de illusie oplost door te ontwaken in de glorie van Zijn Aanwezigheid waar je hoort en waar je je eeuwige bestaan hebt; Het is jouw Huis. Maar jullie – de vrije wil hebbend die Hij jullie gaf en continu respecteert – kozen er collectief voor jezelf voor Hem te verstoppen en jullie spelletjes van afscheiding, verlating, en lijden te spelen. Een paar hebben Hem altijd opgezocht, een vaag besef van Zijn Aanwezigheid in jullie herinneringen levend houdend. Nu zijn die paar enorm in aantal gegroeid, en door hun liefde, toewijding, en de intentie om hun liefde te delen zijn ze er in geslaagd het te laten penetreren en vermengen met de energievelden van iedereen die de keuze had gemaakt het leven in de illusie te ervaren. 

Er is nu niemand onder jullie waarvan het energieveld niet is geraakt en beïnvloed door de goddelijke energieën die de planeet omhullen. Iedereen wordt er onweerstaanbaar ingetrokken want het is wat ze werkelijk wensen. Voor velen is het erg verwarrend, want na eonen waarin het vertrouwen keer op keer door verraad beschaamd (verwoest) is, voelen ze zich nu intuïtief geleid om zich liefdevol te gedragen en te vertrouwen. Dit staat erg op gespannen voet met hun ervaring, en dus gaan ze langzaam en voorzichtig verder, in een oogwenk klaar om hun oude gewoonten te omarmen.

De taak van jullie Lichtdragers en wegwijzers is om hen liefdevol te ontmoeten en te laten zien dat hun vertrouwen in elk opzicht wordt gerespecteerd. Ze zijn als tere planten die in de lente uit de aarde opschieten, die moeten worden beschermd tegen vorst en droogte. Als dat gebeurt, dan zullen ze bloeien en de mooiste bloemen voortbrengen. Jullie hebben de mogelijkheid, de verantwoordelijkheid en de eer om deze bescherming te bieden, en je hebt alle hulp van hen in de spirituele rijken die nodig is om succes te garanderen.

Het is omwille van jouw keuze om op aarde te zijn op dit moment in haar evolutie dat het essentieel is dat je je goddelijke toewijding aan de afgezanten van de hemelse gewesten begrijpt en respecteert door op elk moment liefde, compassie, en acceptatie te bieden aan allen waarmee je op enige manier (in any fashion) uitwisselt. Het is een monumentale taak, maar het is er ook een waarvoor je perfect uitgerust bent, want je Vader zou je nooit hebben gevraagd dat te doen zonder te weten dat je de deskundigheid hebt om het te volbrengen, en zonder je te voorzien van alle hulp die nodig is om je succes te garanderen. 

Zoals jullie vele malen is verteld, worden jullie ten zeerste geëerd voor de taak die je op je hebt genomen. Om de wereld van de niet-ontwaakten te betreden was het voor je nodig deel te nemen aan die staat van collectieve slaap die er heerste, en als gevolg daarvan ervaar je de pijn en het lijden die endemisch is in die staat. Het is onwerkelijk, maar als je daar bent lijkt het inderdaad erg echt, en het verlangt grote kracht en vastberadenheid van jou om niet in het voortdurende drama van egoïstische ambities te worden getrokken die je overal om je heen ziet. 

Op sommige momenten kun je jezelf heel goed hebben toegestaan te struikelen, erin te worden getrokken, maar in je hart wist je dat dit een ernstige fout was en dus, wanneer dat gebeurde, verzamelde je je krachten en riep ons om hulp – vergeet niet dat omdat je een vrije wil hebt (soms lijkt het helemaal niet zo vrij!) je moet vragen om hulp voor we het kunnen geven, en dan reageren we elke keer direct. Soms werd, voor sommigen van jullie, je sluimer zo diep dat je verdwaald raakte, je taak vergat, en lusteloos rondzwalkte tussen degenen die je hadden moeten helpen bij het proces van ontwaken. 

Als gevolg daarvan hebben sommigen van jullie vrienden of familieleden waarvan je zeker denkt te weten dat het Lichtdragers en wegwijzers zijn, maar die niet als zodanig reageren. Maak je geen zorgen over hen. Ieder van jullie die het op zich heeft genomen om te helpen bij deze immense taak om de mensheid uit zijn sluimer te wekken wordt geëerd, of het nu lijkt dat je individueel succes hebt of niet. De intensiteit van de energieën van de illusie zijn zeer krachtig wanneer je er kennelijk binnenin zit, en het was onvermijdelijk dat sommigen gedurende een leven of zo verdwaald kunnen raken. Er zijn zeer weinigen van jullie die dit soort ervaringen in vorige levens niet hebben ondergaan. 

Elke Lichtdrager en wegwijzer die momenteel in deze situatie zit zal ontwaken net als ieder ander, en er zal absoluut geen oordeel of stigma verbonden zijn aan het feit dat ze tijdelijk niet in staat waren de taken te vervullen die ze zichzelf hadden voorgenomen voor dit huidige leven. 

Ontwaken is een collectieve inspanning; jullie zijn echt allemaal elkaar aan het helpen, hoewel dit, met jullie beperkte ontvankelijke vermogens, niet het geval lijkt te zijn. Daarom is het essentieel dat jullie anderen voor hun gedrag noch veroordelen noch beschuldigen, want je hebt geen mogelijkheid om te weten wat hun pad is, en je hebt zeker geen manier om te beoordelen of ze dat al dan niet volgen. Bied te allen tijde liefde en compassie, en weet dat wanneer je dat doet dat je dan precies aan het doen bent wat je hier kwam doen en dat je altijd goddelijk geëerd wordt. 

Met heel veel liefde, Saul. 


Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands