Marcadores

dinsdag 30 oktober 2012

28-10-2012 SaulSteeds als je je voelt aangevallen, sta je het onwerkelijke toe je denkgeest te beïnvloeden  

John Smallman met Saul op 28 okt. 2012


Een van de vele heerlijke dingen die je zult ontdekken wanneer je ontwaakt uit je nogal lange slaap is hoe helder, duidelijk, en enthousiast levendig alles lijkt te zijn, en dit zal niet alleen te wijten zijn aan de uiterlijke schijn, want dat is van de illusie. En wanneer je meer in afstemming raakt met volledig ontwaakt zijn, volledig bewust, zal de kracht van die sensaties intensiveren terwijl je vermogen ze te ervaren toeneemt. Het zal geen instant ontwaken zijn in de volle schittering van Gods Tegenwoordigheid, want dat zou in het begin nogal overweldigend zijn; in plaats daarvan zal de schittering voorzichtig in het tempo stijgen dat het meest geschikt is voor jullie groeiende mogelijkheden om jezelf op hen af te stemmen.

Je zult weten dat je Thuis bent want je zult de Realiteit van de schepping kennen en ervaren als deel van jezelf, en jezelf als deel van de schepping – eeuwig onafscheidelijk, een met je Schepper - en de vreugde daarvan is niet te beschrijven. De Realiteit is een waarlijk verbazingwekkende ervaring waarvan jullie je collectief voor veel te lange tijd afgesloten hebben, en dat staat op het punt definitief te worden rechtgezet. Je werd als een met God geschapen; Zijn Wil en de jouwe zijn voor eeuwig op elkaar afgestemd; misverstanden, van welke aard ook zijn daarom volstrekt onmogelijk; en jullie ontwaken zal je terugbrengen naar die magnifieke staat.

Jouw weg naar Huis is moeilijk geweest want met jullie machtige collectieve verbeelding waren jullie in staat een uitgebreide selectie van afleidende 'attracties' in de illusie in te bouwen. Ze leken alleen in het begin aantrekkelijk, totdat je de enorme omvang van de chaos en verwarring begon te ontdekken waarin jullie hadden besloten jezelf te hullen door jezelf erin onder te dompelen. Nu is jullie collectieve wens om terug te keren naar Huis veel sterker geworden dan het verlangen te doen alsof je wordt verleid, dus dat is waar naartoe je op weg bent. 

De staat van de hallucinatie is sinds lang een van de meest storende en verwarrende voorwaarden geweest die de illusie jullie heeft opgedrongen. Jullie hebben allemaal wel iemand gekend die je heel goed zou kunnen omschrijven als af en toe hallucinerend want je zag hem zich gedragen op een manier die geen zin maakte. Maar, binnen de illusie, hebben de meesten van jullie ongelooflijke hoeveelheden tijd doorgebracht in een gemoedstoestand van hallucinatie. Steeds als je je aangevallen, verkeerd ingeschat, of je beledigd voelt sta je het onwerkelijke toe je denkgeest te beïnvloeden. Het is een feit dat ieder van jullie eeuwig een is met God, volkomen onscheidbaar van Hem of van elkaar, maar je bent je daar onbewust van geworden omdat je ervoor koos de illusoire staat binnen te gaan, waar niets is als het lijkt. Een zijnd met God zijn jullie perfecte goddelijke wezens, volledig levend in Liefde, waar niets je kan aanvallen of zelfs maar bedenken dat te doen. Het feit dat je die staat niet ervaart laat heel duidelijk zien dat je aan het hallucineren moet zijn. En jullie ontwaken zal een permanent einde aan die ongelukkige toestand maken. 

Alles wat je vrede verstoort en ongerustheid of angst veroorzaakt zullen verdwenen zijn want ze zijn allemaal volkomen onwerkelijk. Het leed dat je hebt ervaren heeft een belangrijke rol gespeeld in het je afleiden, en in het de illusie zo werkelijk doen lijken, want voor het grootste gedeelte kon je geluk alleen tijdelijk ervaren voordat een gedachte in je bewustzijn inbrak en je afleidde. Binnen de illusie leef je in een bijna continue staat van 'wat als?' en zorgen en ongerustheid bewolken elk moment en beïnvloeden iedere beslissing van jou.

Als je kijkt naar jonge kinderen die spelen en volledig opgaan in hun spel, kun je zien dat ze zich op hun gemak voelen en vredig zijn; geen ongerustheid verstoort hun focus. Wanneer ze opgroeien leggen jullie verschillende culturen ze toenemende beperkingen op, wat er voor zorgt dat ze zich ook zorgen gaan maken. En hoe vaak heb je je eigen kinderen verteld zich geen zorgen te maken, dat ze zich onnodig zorgen maken, omdat hun problemen je zo onbeduidend en onbelangrijk toeschijnen? Wie houdt er hier wie voor de gek? 

Je wordt goddelijk geliefd en gekoesterd. De illusie is alleen dat - en je zult ontwaken. Focus op die waarheid; herinner jezelf daar elke keer aan wanneer ongerustheid je gemoedsrust en tevredenheid binnendringt. Als je dat doet, zal het je enige rust brengen want je weet dat het waar is. Ja, terwijl je binnen de illusie blijft zullen haar afleidingen doorgaan jouw aandacht te grijpen, maar door jezelf te herinneren aan haar tijdelijke en onbeduidende karakter bereid je jezelf voor op je ontwaken en jouw energieveld heeft een vredige en kalmerende invloed op hen waarmee je in contact komt. Ze zien je zoals je bent - een warme en liefdevolle ziel die geruststelling en stabiliteit biedt in een gek geworden wereld – en zijn wie je bent is jouw reden om in een lichaam te zijn op dit punt in de spirituele evolutie van de mensheid. En hiervoor, zoals je weet, word je zeer geëerd. 

Met heel veel liefde, Saul. 


Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands