Marcadores

maandag 15 oktober 2012

14-10-2102 Saul

Verwacht in iedere interactie een liefdevol antwoord te vinden

John Smallman met Saul op 14 okt. 2012

Jullie ontwaken is goddelijk verzekerd, en je weet dat diep in je hart. Maak er een punt van regelmatig iedere dag naar die plek binnenin te gaan waar het bewustzijn van je goddelijke natuur woont, om jezelf eraan te herinneren hoe zielsveel je Vader van je houdt, want het is erg gemakkelijk voor jullie verstrikt te raken in de afleidingen van het dagelijkse leven, en daardoor de reden te vergeten voor het juist nu op Aarde zijn. 


Jullie zijn allemaal leidingen voor Zijn Liefde, en het is essentieel dat jullie die leidingen volledig open houden, zodat de liefde in ieder van jullie kan ontwaken en samengaan met Zijn Liefde wanneer Het continu door je heen stroomt om de gehele mensheid te inspireren, verheffen en verbinden. Dat is je taak; dat weet je. En je diepste verlangen en hoop is om je daarmee zo volledig als je kunt te verbinden. 
Dus wees open, genereuze, accepterende, medelevende luisteraars, Gods Liefde delend door gewoon jezelf te zijn – en niet de maskers van vertrouwen en misschien onverschilligheid die velen van jullie gewend zijn op te zetten wanneer jullie te maken hebben met de afleidingen van de illusie (het dagelijkse leven) – aldus helpend de Nieuwe Tijd te realiseren waarnaar allen verlangen. Het komt eraan, het zal zeer binnenkort hier zijn, maar jullie open en liefdevolle inbreng (input) is een essentieel en onvervangbaar onderdeel van dat proces.

Elke gids, leraar of mysticus die jullie wereld is binnengetreden om jullie hulp te bieden om jullie weg naar Huis te vinden, ongeacht welke religieuze overtuiging ze vertegenwoordigden (als ze die hadden), heeft herhaaldelijk benadrukt dat het volgen van een pad van liefde, acceptatie en vergeving de enige weg is om te lopen. Eindelijk wordt die boodschap wijd en zijd gehoord en begrepen, en dus leidt het jullie snel naar ontwaken.

Verwacht In elke situatie, bij elke interactie een liefdevol antwoord te vinden, en laat dat gebeuren door je er vanaf het eerste moment open en niet-defensief mee te verbinden, want dat is de manier om het te laten gebeuren. Elke keer als je defensief begint voelt de andere partij dat direct – jullie zijn ten slotte wezens van spirit, pure energie, en energie herkent energie - en zullen dan vaak als antwoord hun eigen defensieve schild oprichten. Je kwam om liefde te delen, en om dat te doen moet je de eerste stap in die richting zetten. Wanneer je iemand ontmoet die dit ook doet voel je dat onmiddellijk en er ontstaat dan een schitterende verbintenis tussen jullie. Verwacht dit steeds vaker te ervaren aangezien meer en meer van jullie je geblokkeerde en dichtgeslibde leidingen schoonmaken. 

Misschien heb je de ervaring gehad van het afwikkelen van de tuinslang in het voorjaar om je tuin water te geven, en dat het water niet wilde stromen. Je werkte je weg langs de slang en vond plekken waar zich bevroren water had vastgezet, afgesneden van de warmte van de lente door de windingen van de slang. Zodra die plekken ontdooid waren vloeide het water weer vrij. Welnu, velen van jullie hebben hun innerlijke liefdesleidingen overeenkomstig geblokkeerd omdat je je liefde in je bevroren had – misschien uit angst, of misschien omdat je dacht dat het een teken van zwakte was – maar nu, met de intensiteit van het goddelijke Liefdesveld dat jullie omhult, lossen deze bevroren blokkades op, en over de gehele planeet openen mensen zich in liefde voor elkaar en voor de planeet. 

De lente is aangebroken en zal onvermijdelijk leiden tot de zomer, want de liefde die aan het ontwaken is binnenin de mensheid duwt onweerstaanbaar knoppen voort die spoedig naar buiten zullen barsten als de meest glorieuze bloesems. Een tijd van grote vreugde nadert voor de mensheid - een tijd waarvan je hebt gedroomd en waar je heel lang op gehoopt hebt. De tekenen van de lente zijn overal om je heen, als je er naar zoekt, en je weet dat de zomer altijd volgt op de lente. 

Sta deze wonderlijke tekenen toe om je te inspireren en te verheffen zo dat jullie harten gaan zingen! Dan stijgt jullie energiefrequentie, en de verheffende invloed die je hebt op iedereen die je ontmoet en waarmee je praat intensiveert, hen aanmoedigend hun eigen visie te verkennen en uit te breiden van een samenleving waarin iedereen wordt geëerd, gerespecteerd, geaccepteerd en geliefd. Wanneer de visioenen van een prachtige en harmonieuze omgeving waarin allen goed leven, creatief, en overvloedig je aandacht absorberen, verandert de intentie van het collectief, waarvan jullie allemaal deel uitmaken, om het in werking te stellen. 

Het goddelijke veld van Liefde dat jullie omhult begeleidt jullie gestaag en doelbewust naar huis, want jullie hebben je intenties in lijn gebracht met je Vaders Wil voor jou, die is dat je snel naar huis rent om deel te nemen aan de festiviteiten die Hij heeft voorbereid om jullie te verwelkomen.

Met heel veel liefde, Saul. 


Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands