Marcadores

zaterdag 20 oktober 2012

19-10-2012 Jezus
Liefde is onoverwinnelijk, onvermijdelijk, onweerstaanbaar  

John Smallman met Jezus op 19 okt. 2012


De snelheid waarmee essentiële veranderingen nu op Aarde gebeuren is echt verbazingwekkend. De mensheid is succesvol bezig terwijl het goddelijke Liefdesveld het bewustzijn van elk bewust voelend wezen op de planeet penetreert en doordringt. Dit is altijd jullie Vaders intentie geweest, maar eerst was het voor jullie nodig, met jullie eigen vrije wil, toe te staan het te laten gebeuren. Liefde is onoverwinnelijk, onvermijdelijk, onweerstaanbaar, en iedereen zal zwichten voor het wonder van Haar goddelijke schoonheid en perfectie. Angst, haat, verraad en gewelddadige confrontatie bieden het absoluut geen concurrentie, behalve tijdelijk in je nachtmerries. En, natuurlijk, ontwaken jullie spoedig in de oneindige vreugde en eenheid van onderdompeling in Haar altijd aanwezige omhelzing.

Dat is alles wat je te wachten staat. Het is de leverancier van alles wat je hart zich ooit zou kunnen wensen; niets anders is denkbaar, nodig of mogelijk; jullie volkomen tevredenheid is gegarandeerd.

Liefde, om nog een andere analogie te gebruiken, is als water: het probeert overal in door te sijpelen, en als Het geen weg naar binnen kan vinden ondermijnt Het fundamenten en spoelt ze weg, aldus zorgend voor een alternatieve ingang. Het houdt nooit op in Haar pogingen om iedereen hartelijk te begroeten, Het slijt uiteindelijk alle weerstand weg en veegt harmonieus, integrerend, samensmeltend, en omhullend alles binnen dat Het weerstreefde. Het zal in Zichzelf alles of iedereen omwikkelen die op enige manier in strijd met Haar lijkt, hen een met Haar makend – want, in waarheid, er is niets in het bestaan dat niet van Liefde is.

Weerstand tegen de Liefde – alle liefdeloze overtuigingen, houdingen en gedragingen - is een illusie, en de mensheid is zich daadwerkelijk langzaam aan het realiseren dat dit zo is. Het heeft eonen geduurd om dit stadium in jullie spirituele evolutie te bereiken, maar nu is er niets – want er is alleen maar Liefde – dat de voltooiing van die evolutie in jullie natuurlijke en eeuwige, goddelijke staat kan voorkomen. 

Het besef dat dit het geval is begint bij jullie allemaal te dagen, en het verhoogt jullie spirits en helpt jullie veel preciezer te focussen op je intentie liefdevol, compassievol, accepterend, en vergevend te zijn, terwijl jullie je houdingen aanpassen en gedragingen oefenen die jullie onafwendbaar voorwaarts bewegen richting het moment van ontwaken. Jullie eerdere onweerstaanbare aantrekkingskracht tot oordeel, beschuldiging, wrok, en boosheid vervaagt omdat je herkent dat de hemel niet zal vallen als je ervoor kiest er niet op te staan gelijk te hebben. Wanneer jullie deze keuze maken verminderen jullie stress-niveaus enorm, je toestaand plezier te hebben, van het moment te genieten, en 'de rozen te ruiken'. 

Stress-vermindering vergroot jouw persoonlijke gebieden van bewustzijn, omdat je niet meer volledig gefocust bent op het beschermen van jezelf tegen alle gevaren waarvan je dacht dat die jou en je geliefden, je teams van vrienden en collega's, jullie cultuur, jullie politieke en religieuze overtuigingen, constant bedreigden, in feite alles waarin je geloofde en dat je ondersteunde. Je kunt beginnen de waarden en de inzichten die de zorgvuldig overwogen meningen van anderen je te bieden hebben te waarderen, in plaats van meteen tot de veronderstelling over te gaan dat ze aanvallen zijn op jouw persoonlijke eerlijkheid en integriteit. Wanneer je deze toename in openheid ervaart zullen jouw automatische reflexen – eerst schieten, dan vragen stellen - niet langer controle over je hebben. Je zult bemerken dat confronterende situaties veel minder vaak voorkomen en dat je leven veel soepeler en vreedzamer stroomt. 

Velen in de illusie ervaren nog steeds zeer extreme en angstaanjagende nachtmerries, maar de schok en de terreur van een nachtmerrie kan je uit je slaap schudden. En dit doet zich voor wanneer meer en meer van jullie je bewustzijn openen en de absolute waanzin erkennen van onmiddellijk reageren op confronterende en bedreigende situaties met overweldigend en excessief geweld. Eonenlang hebben families, stammen, naties en groepen van dezelfde religieuze of politieke overtuiging keer op keer gereageerd op beledigingen en bedreigingen van vijandig gezinde groepen tot de bedreigingen beloftes werden waarnaar moest worden gehandeld. 

Uiteindelijk, boven de tumultueuze schreeuwen uit om preventieve maatregelen te nemen tegen die (jullie) regeringen, of hun adviseurs, kan angst een bedreiging voor jullie zijn, worden koelere en rustigere stemmen gehoord. Het onverzadigbare verlangen zich ter oorlog te haasten voor iedere belediging die een machtsbeluste Mogul beschouwt als persoonlijk op hem gericht, wordt beteugeld (contained). De invloed van koelere hoofden wordt erkend omdat het eindelijk duidelijk geworden is dat wederzijds verzekerde vernietiging precies dat is – niemand overleeft. 

Hoewel grote disharmonie doorgaat onnoemelijk leed te brengen aan velen over de gehele wereld, zijn zich belangrijke houdingsveranderingen aan het voordoen die helpen om de wijsheid en de mogelijkheden naar deze situaties te brengen, die nodig zijn om het lijden te verlichten en het oplossen van de verschillen mogelijk te maken die deze disharmonie veroorzaken. Blijf je Licht hoog dragen door continu de intentie vast te houden die Liefde in iedere situatie laat domineren, waar tweedracht zaaiende agenda's verschijnen om mensen uit elkaar te drijven en hen op een persoonlijk of globaal niveau in vijanden te veranderen.

Die intentie hebben, jezelf eraan te herinneren, en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen is een verbazingwekkend effectieve manier om jullie mondiale samenleving dichter en dichter bij de vrede te brengen waarnaar jullie allemaal hunkeren. 

Vergeet niet dat elke keer dat je je liefdevolle intentie hernieuwt, het exponentieel wordt vergroot door de energie van het goddelijke energieveld dat de planeet omgeeft, om jullie bij je ontwaken te assisteren. Jullie ontwaken nadert, onverbiddelijk, dus focus op het huidige moment, jezelf eraan herinnerend dat Liefde de goddelijke energie is die jullie continu ondersteunt, en niets dan liefde biedt aan iedereen met wie je interacteert, en dat sluit zonder twijfel ook jullie individuele zelf in. 

Jullie liefhebbende broeder, JezusZoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands