Marcadores

zondag 28 oktober 2012

26-10-2012 Jezus

Jullie worden liefdevol geactiveerd om je spirituele vermogens op een lijn te brengen

John Smallman met Jezus op 26 okt. 2012


Velen van jullie ervaren hemelse dromen nu het moment voor het ontwaken van de mensheid steeds dichterbij komt. Geniet ervan, verlustig je erin, en weet dat ze slechts een zeer zwakke afspiegeling zijn van wat je waarlijk te wachten staat. De creatieve kracht die God bezit, en liefdevol in zijn geheel met jullie deelt, gaat volledig voorbij aan je vermogen om te begrijpen terwijl jullie verstrikt blijven in de illusie. Desalniettemin zullen jullie er binnenkort gebruik van gaan maken en verrukt zijn over de oneindige mogelijkheden die het jullie biedt. Bereid je voor op nooit-eindigende verbazingwekkende en verrukkelijke, hemelse verrassingen wanneer je ontwaakt.

Focus tot die tijd aandachtig op je intentie om te ontwaken en op je andere even belangrijke taak: de intentie om iedereen te helpen met wie je omgaat om ook te ontwaken. Jullie assistentie is van essentieel belang, dus wees voorzichtig zodat je je gedachten niet weghaalt van hoe je het beste anderen kunt helpen als grandioze projecties opgeworpen door jullie ego's, alhoewel sommigen dat zouden kunnen zijn, want jullie worden nu liefdevol geactiveerd om je spirituele vermogens op een lijn te brengen als goddelijke service aan jullie slapende broers en zussen. Gewoon jezelf eraan herinneren die intentie vast te houden en te delen met de gehele mensheid is zeer effectief, want jullie zijn allemaal zeer krachtige, goddelijke wezens. Het is alleen dat je bewustzijn van dit feit op dit moment voor je verborgen is door de sluiers van de illusie – maar niet veel langer. 

Als jullie ontwaken in je volledig bewuste staat zullen de zich ontvouwende vergezichten van mogelijkheden die zich voor je openen je verheffen en inspireren, terwijl je onbeperkte creatieve mogelijkheden je uitnodigen de ideeën en concepten te verkennen die in je nieuw verbeterde bewustzijn beginnen te stromen. Het fascinerende scala van mogelijkheden die voor je verschijnen zijn slechts het begin van een groot aantal, uit te breiden gebieden waarin je creatieve talenten je zeer enthousiast naartoe zullen trekken. Angst, twijfel en bezorgdheid zullen voor altijd verbannen zijn want je visie, je begrip, en je ervaring van het werkelijk zijn van liefde in actie, een zijnd met God en de gehele schepping, zal ze gewoon oplossen. 

Proberen te beschrijven wat je weldra te wachten staat zou zinloos zijn want, in termen die je zou kunnen bevatten en begrijpen met jullie ernstig beperkte lichamelijke zintuigen, is er geen gebied van menselijke kennis of onderzoek dat op de minste manier zou kunnen verbeelden wat zich voor je staat te ontvouwen. Diep van binnen, hebben jullie allemaal hoop, veel hoop, die je voor het grootste gedeelte onderdrukt of ontkend hebt, want in de onontwaakte staat lijken ze tot in het extreme krankzinnig. Maar, natuurlijk, dat zijn ze niet. Het zijn slechts kleine fragmenten van het geheugen uit de tijd voordat je ervoor koos jezelf te verbergen in een denkbeeldige, gescheiden staat van bestaan, ver verwijderd van de glorie van je natuurlijke, goddelijke staat. Het zijn vonken van de onblusbare vlam van Gods Liefde binnenin jou, proberend om je te doen ontwaken, wat ze zonder twijfel zullen doen. 

Laat jullie hoop groeien, moedig het aan; het is een goddelijke levenslijn om te voorkomen dat jullie volkomen verdwaald en verward raken door de troebelheid en het gebrek aan duidelijkheid voor je beschikbaar in de illusie. Het is als een gestagneerd binnenwater, giftig, begroeid met onkruid, maar waar een verse waterstroom van hoop doorheen stroomt naar buiten naar de schitterende oceaan van helderheid die de Realiteit is. Wanneer je je verbindt met die stroom en het deelt met anderen, vergroot het zich en begint het dat gestagneerde binnenwater te reinigen en revitaliseren, het terugbrengend naar de helderheid die zijn ware natuur is, zodat het zich opnieuw kan verbinden met de grote oceaan waarvan het een essentieel en onlosmakelijk onderdeel is. 

Toxiciteit wordt gezuiverd; de omgeving wordt gereinigd; de sluier wordt opgelost zodat allen de Realiteit kunnen zien en herkennen en Haar vrolijk binnengaan vanuit de instortende en desintegrerende illusie waarvan de tijd, in alle opzichten en doeleinden, voorbij is. Jullie verwachtingen zijn volkomen geldig, en zullen volledig worden gerealiseerd wanneer jullie ontwaken. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus

Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands